Strong

Forgive sounds good, forget? I'm not sure i could!

Ikväll firar jag in det nya året med nya löften och nya klackar

-

Det är första gången jag inleder ett nytt år med en miljon tankar och känslor och det är sista gången inte bara i år utan för alltid som jag säger - det här är sista gången och för första gången på länge så ska jag sätta mig själv först, längst fram!!

Jag kommer från och med nu bara förlåta mig själv!
Gott nytt år

Pain

Usch magont trött och stressad, för vad? Jag har ingen aning!

Imorgon är det nyårsafton, jag har gett mig själv så många löften som jag ska hålla och den viktigaste är att lyssna på mig själv inte bars hjärtat utan hela min kropp!

Change

W

Mår ännu sämre idag, jag har inget att säga, och det finns inget jag kan göra för att gömma dom här känslorna!

Det är lättare sagt än gjort, det känns som jag gett bort en del av mig själv!

Är på väg till jobbet nu, hoppas det hjälper att begrava sig i jobb!

Broken

Igår och idag är dom värsta dagarna i mitt liv, först färgar jag håret och det ser förjävligt ut!

Sen hände det mer privata saker som knäckte mig totalt, jag är helt seg i hela huvudet och har ingen aptit eller någon energi!

Jag önskar jag kunde få vara ledig ifrån jobbet ett par dagar, just för att få smälta allt och lugna mig. Men jobbar exakt hela veckan så det är bara att bita ihop och lämna allt hemska innan man börjar jobba, även om det är svårt! Idag så har min underbara chef satt mig på lagerjobb dels för jag hatar mitt hår, men det är också skönt för jag orkar inte le och vara glad bland kunder just nu!!

Ikväll ska jag fixa håret om det går, sen gömma mig under täcket och stänga ute resten av världen! Jag är inte mig själv längre och det är skrämmande och det gör fruktansvärt ont!

Så förlåt för kass uppdate, men jag måste sätta ihop mig själv först!

Monday

Vaknade kl kvart över 4 inatt av att min pojkvän kom hem och var sådär jävla mysig, sen imorse när jag går in i köket hänger det en lapp på kylskåpet från honom, jag ler fortfarande!

Idag jobbar jag 10-19 och jag kan säga att jag är helt slut i kroppen, jag vill sova! Men kul ska det bli :)

Måste dock försöka byta en dag denna vecka, har en del saker som måste göras innan året är slut :)

Det gör ont att sakna

Det är med en speciell känsla i kroppen som jag ligger framför en film hemma i sängen i Stockholm!

Jag ljuger inte för er, jag tänker säga exakt som jag känner... Jag saknar två speciella tjejer ikväll, en saknad som får hela mig att ligga hemma och gråta och tänka tillbaka på minnen.

På alla onsdagar fredag och lördagar som vi spenderat ihop med varandra alkohol höga klackar och grymma utgångar, pinsamma sexhistorier, bråk och sena nätter som vi spenderat på balkongen med ett glas cola och en cigg! Två tjejer som aldrig dömt mig, kollat ner på mig eller behandlat mig dåligt! Jag saknar er så mycket att jag känner tomhet ikväll, jag saknar att alltid ha er nära att det bara var vi att inget annat tog upp våran tid..

Idag bor jag i Stockholm en annan har sambo och den andra är mamma. Saker och ting har förändrats och vi har mycket i våra liv, men dom skulle aldrig glömma eller prioterar bort mig och inte jag heller.

Dessa tjejer är dom jag saknar ikväll, det är dom tjejerna som alltid finns där när jag behöver dom, det är hos dom jag önskar jag var ikväll, bara vi tre lite rose och strömpis!

Ikväll fäller jag tårar och lyssnar på guetta - memories och saknar er! Mina bästa

Amanda Forsberg och Linda nord

julafton idag!!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering igår, men kan erkänna direkt att det blir likadant idag.
Idag firar vi med alla mina syskon+partners+barn I LOVE IT.
Mig hittar ni nerkurad i soffan med alva, william och emilia mina underbara syskonbarn.

Sen ska vi köra hem till Stockholm, för imorgon väntas det jobb!
Känner mig inte alls utvilad eller pigg snarare tvärtom, super stressad, trött och ah!
Hoppas jag klarar mig ända fram till nyårasfton på lördag, då är det min sista arbetsdag för veckan samt ett jävla firande på g, som det ser nu blir det middag sen har vi bord på collage eller pure, jag är lika taggad för båda ställena faktiskt.


men som sagt igår var det julafton men för mig känns det mer som julafton idag.
Ska öppna julklapparna idag, så igår fick pengar, underkläder och den grymmaste pyjamasen ever, måste visa er sen. Superwomen linne med korta shorts, sånt där älskar jag att strosa runt i hemma.

10:19



Out

Osminkad tjej på väg in till stan, fixar mig senare! Men som sagt god jul

god jul

god jul får man väl säga då!
Jag har ingen som helst julkänsla i mig och att det inte finns snö ute hjälper inte.
Men jag njuter av att vara hemma i Örebro/Kumla och bara njuta.

nu ska jag och Matias iväg till stan för att köpa lite saker, sen blir det att åka till min farmor och farfar för att fira och imorgon är hela familjen här. saknar mina syskon.
Jag hade ju helst viljat fira med matias pappa i finland, men mitt jobb kräver att man jobbar mellan dagarna så då sprack det. Men nästa år blir det att åka dit.
Hur firar ni jul?

PUSS

Work work

Haha vilken dag på jobbet, först är det en kund som ringer till butiken och bjuder ut mig på en dejt sen bjuder Emelie på grymt god lunch kyckling fajitas!

Så nu sitter jag och njuter av min lunch, jobbar till 20:15 ikväll!!

Love

Åh mitt hjärta klappar extra hårt för en väska inne på Åhléns, den och ett par svarta hunter orginal stövlar ska jag tamefan unna mig själv inom en snar framtid :)

zzz zz

Trött det är jag verkligen efter ett par dagars jobb samt en vin kväll på det!

Matias åkte till jobbet för en stund sen och han har jobbat väldigt mycket senaste tiden så tyckte synd om honom när han var avundsjuk på att jag hade 30 minuter kvar tills jag ska upp!
Sen var han så jävla mysig inatt och nu på morgonen att jag ville inte att han skulle gå!

Men nu blir det frukost för min del, sen göra sig i ordning för ett par timmar på jobbet, kör 11-20:15 idag!

Vassa eggen

Underbara onsdag, vin drinkar cider och skratt tills tårarna spruta fy fan vilka grymma tjejer jag jobbar med i fucking love them!

Vi pratade om allt men en sak som fick oss att totalt bryta ihop var när vi pratade om hur man blir för bekväm i ett förhållande och Nina berätta att hon kom hem till en kille hon dejtade ett tag och fann det hon inte ville se
- där satt han i mjukisbyxor, ena handen på tv dosan och andra handen på ballen och så bytte han och jag tänkte ge fan i att röra chipsen
Hahaha

Alla är så olika men jag gillar er alla så otroligt mycket! Tusen tack för ikväll älsklingar och grattis Fanny!

Scorett

Inloggad och klar för att jobba, idag fyller fina Fanny år så förhoppningsvis blir det ett glas vin med tjejerna efter jobbet!
Även en liten present ska hon få innan dagen är slut :)

Kan nog vara behövligt att ta ett glas (se flera) vin så jag får någon ordning på mina miljoner tankar.

Outfit

Gårdagens outfit, jeans och blus båda från monki! Nu känner jag att sömn är något jag skulle behöva, så. God natt mina fina

Off

Jag ska tvätta bort mitt smink, käka lite mat och sen krypa ner och somna tidigt! Imorgon väntas ännu en dag på mitt underbart roliga jobb!

Försöker reda ut mina tankar det är därför jag är off på bloggen

Fuck you

En miljon irriterande tankar är hos mig idag, hela min värld kommer kunna rasa snart! Jag gömmer mig bakom stort ruffsigt hår och en guldig stickat tröja från London, vart? Jag gömmer mig bland mina fantastiska kollegor på jobbet!

Whis list

Som blixt från klar himmel så slog det mig vad jag önskar mig i julklapp!!

Svarta hunter stövlar
Michael kors klocka
Nyårs skor
En resa till Mexico
Läppförstoring
Och presentkort

Och inget har jag önskat mig förens nu så ah jag får kanske köpa det till mig själv

No makeup

Den osminkade sanningen är inte alltid så vacker. Men jag orkar inte lägga på massa smink, huden behöver vila ibland!

Nu drar jag ut en sväng måste rensa tankarna.

Off

Jag kommer förmodligen att radera detta inlägg, eller så skiter jag i det för jag vet att ingen kommer veta vad och vem det handlar om.

Jag är så otroligt trött på att alltid göra saker för att hålla dig glad, att behöva tänka på allt jag säger och gör!

Jag är trött på att ha diskussioner som hör hemma på ett dagis, jag är trött på att lösa så små problem för att du gjort dom stora!

Jag är trött på att aldrig veta vad som kommer här näst, att inte våga säga eller göra vad som helst för att ditt humör skrämmer mig.

Jag är trött på att vara rädd för hur saker och ting kommer sluta, och hur mina val har dina konsekvenser. För det spelar ingen roll hur mycket jag försöker tänker planerar och tänker igen så är det nåt fel i allt jag gör. Det finns alltid någonting du kan anmärka på, ett fel du kan bråka om!

Jag ville aldrig ha det såhär, jag har aldrig bett om det! Jag har aldrig gjort något för att förtjäna det här. Hade jag suttit med samma tanke för ett år sen - förtjänar jag det här? Då hade jag nog gråtit och sagt ja, men inte idag, inte efter allt. Jag förtjänar inte det här.

Jag är irriterad trött ledsen besviken och arg, över hur du kan bete dig såhär! Det är du som gräver din egna grop och hoppar inte du i så gör jag det, för jag orkar inte mer

Regn istället för snö

17 december och det regnar utanför, tror inte det blir snö i Stockholm dom närmsta dagarna! Men det är helt okej för mig, jag vill slippa det helt helst!

Turn it up part 2

Turn it up

Jag har ondare än någonsin i mitt ben, det värker även när jag sitter eller ligger ner, men jag har sett fram emot ett jobb pass som jag erbjöd mig att jobba idag så får helt enkelt bita ihop!

Ska snart åka iväg till jobbet, ikväll blir det också lugnt för min del eftersom jag inte direkt kan gå ut och dansa eller gå i klackar :(

Missade också Style by Tyra modevisningen igår också jävla klantiga jag, var jag tvungen att ramla i en trappa och slå sönder mitt ben?

Inside my bag

Rensade ur min väska, så nu behöver jag inte ha 12 läpp produkter 5 pennor och gamla papper utan nu är det bara nödvändigheter!

- almanacka plus penna
- hörlurar
- plånbok med pengar och kort
- bankdosa
- nycklar
- 4 läppglans + läppsyl
- bofybutter present från Vendela (bästa)

Väskan är min favorit väska, lagom stor från Tiger of Sweden. Men till våren ska jag ha en rosa nude färgad som jag lagt ögonen på från DKNY!


Wake me up

God morgon!
Jag ligger och kollar varenda hemsida efter en nyårsklänning, finns bara strl Large och samma sak gäller skor, strl 41!

Idag har jag lita saker som måste göras, inga roliga fredags saker men måste ändå ta det lugnt pga min fot samt benet! Men ska checka av min lista och sen njuta av ledigheten idag!

* städa
* boka tvätt tid + tvätta
* fixa en julklapp
* umgås med Vendela
* träna mage+armar
* mys kväll

Men först frukost i sängen framför tvn!
Puss

Die

Min fot har en tunn spricka eller en stukning, kul tack! Sprang på lagret idag med inte det bästa men älskar när det är mycket att göra!

Är ledig imorgon men erbjöd mig att jobba extra på lördagen, tur att jag gillar mitt jobb så mycket!

Ska iväg nu och hämta bilen i sköndal, sen hem och dö! Är helt slut idag!
Ikväll kommer Vendela hem också :)

Haha fan va ointressant inlägg

Torsdag

God morgon!
Jag körde lite på lagret igår och det blir mycket spring klättring och lyft, så har träningsvärk i armarna och rumpan idag haha!

Men det var inte bra för mitt ben att springa på lagret, det är fortfarande svullet sen jag ramlade i lördags, och det är jätte ömt, gör ont och ser för jävligt ut! Sen så kliar det något galet, är det någon som vet varför?

Hur som helst, idag jobbar jag 11-19:15 och sen efter det ska jag hem och städa och mysa ner mig framför en film. Är då trött idag, men känner att så fort jag åker till jobbet så blir man galet energisk ;)

Onsdag

Kör 11-19 idag på jobbet, hann få med mig en ny tröja från Gina tricot, provade den snabbt nu. Perfekt till jeans!!

Nu jobb och ikväll ryktas det om middag ;)

True

Har ni någonsin känt att ni inte duger? Att ni kan kämpa på alla sätt, jobba så hårt så ni knappt orkar stå upp, men ändå duger du inte?

Point

Usch vad är det för fel på mig? Mådde bra igår kväll så bestämde mig för att jobba idag, men nu mår jag illa igen och magen gör ont och denna ständiga huvudvärk! Behöver ett break med en spa dag, funderar om jag ska ta det i helgen när jag är ledig, eller om jag ska åka hem till Örebro!

Nu ska jag göra mig i ordning sen traska iväg till jobbet! Har många tankar inom mig idag, men får göra vad jag gör bäst - gömma känslorna!

Ett år

Om någon hade sagt till mig idag förra året att jag skulle ha varit med om det jag varit med om det här året, så hade jag aldrig trott på dom!

Jag hade aldrig trott att jag skulle förlora så många i min närhet, jag trodde aldrig jag skulle spendera en sommar på Rhodos, jag trodde aldrig jag skulle flytta hem till Örebro för några månader senare fly tillbaka till storstaden. Jag trodde aldrig att jag skulle vara med om sån otrolig smärta samt glädje, jag trodde aldrig jag skulle förlora min bästa vän för att sen påbörja en ny del av mitt liv!

För ett år sen spendera jag min sista dag i thailand med min bästa lillasyster, jag var ovetande om vad som faktiskt hände i Sverige under min semester, och vad som väntade mig!

Idag vet jag allt och vad som hände när jag inte såg, och törs därför inte planera drömma eller hoppas om framtiden! Idag längtar jag bara till ett enda ställe och efter en person, jag längtar tillbaka till Thailand och efter min lillasyster!

Dress

Ligger nerbäddad i sängen och letar nyårs klänning på nätet, hittade på klänning och skor som jag dog för men finns bara i strl Large och 41 så det är kört!

Men letar på, är det någon som vet någon ny fräsch sida?

Måndag

Åt kyckling igår från ett asiatiskt ställe och på pekade till Matias att det smakade lite konstigt!

Vaknade runt 4 av att jag hade jävligt ont i magen och tog en Alvedon och somnade om, sen när Matias åkt till jobbet och Vendela drog till flygplatsen så kände ja att magen fortfarande vred sig och hur jag började känna kräk reflexer, jag låg tio minuter och kräktes upp allt som fanns i mig! Sorry

Vet inte vad som var jobbigast att spy eller behöva sjuk skriva sig från jobbet, men hoppas det blir bättre och att det var nån en gångs grej så jag är pigg tills imorgon!

Hatar att vara sjuk och behöva vara hemma, katastrof!
Så vad fan gör man?

Hurt

Anledningen till att jag inte skrev igår var för att jag ramlade och slog mig på jobbet ganska rejält, ramlade framåt nerför lager trappen!

Ansiktet klarade sig precis men mitt högra ben är fullt med blåmärken, jag kan inte röra benet lika mycket som set vänstra. Vänster benet klarade sig förutom lite ont i foten!

Så igår låg jag och Vendela och kollade filmer och bara mös!
Så förlåt

Syns typ inget på bilden men är jätte svullen och huden är grå av blåmärken!

Zombie

December

Sovit 4 timmar inatt, så jävla trött på det här att det är inte sant! Jag går inte ut för jag vill va pigg och utvilad till jobbet men får ändå ingen sömn pga en mer privat sak! Fan alltså nu mår jag skit dåligt och hela kroppen är efter pga att den inte hunnit vila upp sig!!

Sätter en miljön på att jag blir sjuk nu pga detta, tack

Friday

Haft en grym dag på jobbet med mina underbara kollegor, dom sätter plus på min tillvaro :)

Bella och jag kom fram under lunchen att vi har gemensamma kompisar från Örebro trakterna, Gud vad vi skratta när det kom fram så henne ska jag tvinga med hem någon gång :)

Nu ligger jag och kikar på idol, Cajsa och anna två andra kollegor är med i kören och jag hejar nog mer på dom haha!!

Blir taco och tjej kväll med Vendela snart när hon kommer hem.
Upp tidigt imorgon igen för en dag på jobbet, kan man trivas mer med sitt jobb än jag? Nej

Ps i love you

Om jag glömmer att visa det ibland så säger jag det nu öppet, och kom ihåg det.. Jag älskar dig

Golden

Bad bad bad

Förlåt att jag inte uppdatera er igår, men efter jobbet drog jag och Matias och kollade hockey Södertälje - Örebro. Jag kunde dock inte uppskatta det eller ha kul för jag mådde sjukt dåligt, migrän deluxe! Mådde illa hela natten och har sovit jätte dåligt :(

Men bara upp och göra sig iordning, är på väg till jobbet nu!

Ikväll blir det tjejkväll med Vendela dom äntligen kommit hem från kryssningen, jag vill höra allt dom haft för sig ;)

Core

Wow körde nyss 30 minuters core, love it! Imorgon blir det samma pass så det är bara att gå upp en timma tidigare!

Ska förklara för Matias nu att han inte får köpa hem läsk eller skräpmat :P undra om han vägrar stödja mig eller tvärtom skulle passa bra med en coach ;)

Nu blir en kopp te eftersom jag också ska sluta äta så sent!

Systrarna forsberg

Ne nu jävlar detta inlägg är tillägnat till systrarna Forsberg, två otroligt ärliga och goda människor!!

Amanda är min bästa vän och efter nästan två timmars samtal med henne och diskutionen om hennes grymma syster Linda som lagt om sina matvanor och gått ner till en perfekt vikt efter två gravidationer. Grattis Linda du är från och med nu min nya motivations källa!

Nu är det inget godis läsk alkohol eller skräpmat på veckorna bara en dag i veckan, men läsk ska jag inte dricka mer detta år! Jag är cola light beroende och måste ta bort det!

Ska ta tag i mig själv!
Nu kör vi beach 2012

Explode

Tacka fan för jag inte åkte på kryssningen idag, det är nämligen Rhodos Reunion kryssning idag.
Tur var det för jag var med om något galet idag, jag fick hjärt klappningar idag efter jobbet som till slut gav mig panik. Det kändes dom mitt hjärta skulle explodera eller hoppa ut mitt bröst!

Ska åka på undersökning av mitt hjärta i januari, tror det inte är något speciellt men det var jävligt obehagligt!

Ligger nu nerbäddad framför tvn och väntar på min älskling ska sluta jobba! Idag skämde han bort mig igen, han kom med mat till mig på jobbet, bäst är han och det ska du veta Matias, jag älskar dig!

Ruff hair and red lips

Sitter och äter pannkakor med kanel till frukost, orkar inte styla mig något speciellt idag så drog på mig min nya tischa röda läppar och ruffsigt hår!

Tischan är från Gina tricot

Pure pain

Mensvärken från helvetet in befinner sig i min kropp just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag orkar ingenting!

Men in i duschen, käka frukost, göra mig i ordning och sen bege mig till jobbet, jobbar till stängning.

Men först måste jag ta en Alvedon mot denna hemska smärta!
Har ni föresten några skumma mens rutiner eller liknande som ni gör ett som händer er?

Min mage sväller upp något galet och jag får cravings på choklad och frukt!
Hm, ja känner mig gravid en gång i månade. ;)

New

Tre nya underklädes set har ny flyttat in hos mig, matias fick välja ut dom och varför har killar nåt för röda underkläder

New

En av godingarna som fick följa med hem igår från kista galleria, köpte den skjortan, en tischa 2 par trosor med matchande bh och ett par byxor!

Denna skjorta med en öppning i ryggen och fejkat skinn på kragen är ifrån Gina tricot!

.

I would die for you, kill for you

Vem är jag?

Jag fick en skrämmande fråga idag på bloggen, någon som ville veta vem jag är? Som ville veta mer än ytligt!

Jag vart lite ställd när jag tänkte på frågan - vem är jag?

Jag är en helt vanlig tjej som kommer ifrån en helt vanlig familj i mina ögon, en mamma som oroar sig för mig varje dag hon inte ser mig, en pappa som älskar att jag alltid gör som jag vill, en storebror som genetiskt inte är min riktiga bror men som aldrig räknats dom något annat, en stora syster som alltid tar hand om mig och en lilla syster som jag vaktat som min egna skugga men som idag vuxit om mig i sinnet!

Alltid haft massa saker för mig i skolan och utanför skolan, varit omringad av underbara vänner, det kanske låter larvigt men jag har haft den turen att haft världens bästa vänner runt mig!

Jag har jobbat sen jag var 18 och vet exakt vad jag vill göra med mitt liv, jag har precis bestämt mig för att skita i vad andra vill och lägga mina egna planer först!

Jag har blivit sårad, skadad och nertryckt men varje gång så reser jag mig upp borstar bort det gamla och går mot det nya!

Jag är född i Kumla, flyttade till örebro och bor idag i Stockholm pga att matias är härifrån och jag ville hit

Min pojkvän och jag träffades på Rhodos, han jobbade och jag var där på semester, jag åkte dit och ville kväva nån slags ångest känsla jag hade, ångest över att inget nytt hände! Jag träffade honom första gången den 25 augusti 2010 och jag har varit fast sen dess!
Vi har gått igenom otroligt mycket, sårat varandra och ångrat oss, sett varandra i ögonen och skämts för hur vi betett oss och valt att vara tillsammans! Det finns folk i våran omgivning som inte fattar att vi är tillsammans men det hör vi, och jag är trött på att lyssna på andra!
Jag älskar oss!

Jag har många underbara vänner, vissa betyder mer än andra pga att dom visat att dom ställer upp för mig precis som jag är, med brister och misstag!

Amanda forsberg, en människa jag inte vill leva utan! Hon förstår nog inte att hon är en av dom viktigaste i mitt liv!

Linda nord, en tjej som ständigt växer i mina ögon, från att vara en bekant till en vän som jag litar på, ser upp till och saknar!

Sara och Carro, saknad! Finns inga andra ord!

Vendela Söderberg, du räddade mig! Kom ihåg det!

Ah herregud jag ord bajsar!!
Jag är Emma 23 år jag har världens bästa familj, grymma vänner, roligt jobb med många drömmar och planer, jag är kär i en människa som jag inte kan tänka mig att vara utan, jag har allt!
Men jag har gjort misstag, blivit sårad och jag har kämpat!

Jag har allt, men jag kämpar varje dag för det och glömmer kanske att uppskatta allt och alls jag har i mitt liv!

Glöm inte att mitt liv vore tomt utan er jag nämt plus många många fler

Trash

Vilken dag, flängt runt på stan och fixat massor. Varit på upplevelse presenter och fixat massage och ansiktsbehandling, svängt förbi banken, bytt strl på en tröja blivit kär i en väska och skrattat (och flytt med) Vendela haha, sjukt!

Nu ska jag städa hela lägenheten den är upp och ner efter ett par dagars kaos, sen blir det duschen och sen fixa lite mat.

Lika bra att komma igång


Kista galleria

En timme att slå ihjäl på kista galleria innan bion börjar, vi ska se drive och så här slutade det när Matias fick bestämma vad som skulle med hem!

Visar er imorgon, nu blir det mys på högnivå! Ja jag vet jag är bortskämd av min älskling, men ingen i världen älskar honom som jag

Måndag

Super taggad och peppa de sälj och skovårds kurs hade vi imorse, så nu vill jag inte vara ledig utan längtar tills onsdag då börjar min vecka :)

Nu ligger jag i en ny bäddad säng och halv sover är så sjukt trött!
Ska laga mat snart och sen får vi se vad som händer, riktigt skönt att bara ta det lugnt :)

zzz

Uppe med tuppen, så jävla trött!
Mina ögon vill inte öppnas, plus att dom är svullna efter en natts gråtande!

Hur som, ska iväg till jobbet för en liten skovårdskurs. Sen ska jag gå en sväng på stan och till sist förbi banken sen hem och sova haha

Jag vet den perfekta julklappen, jag skulle bli miljonär på ett kick! Jag skulle kunna kopiera upp Vendela, så alla Kan köpa sig en vän, en axel att gråta på, en riktig skrattmaskin och ett äkta hjärta!

Rhodos

Rhodos, jag saknar dig!

Jag saknar det så otroligt mycket och längtar tills vi är där igen, spårar ut och njuter och glömmer bort att ta vara på vad vi har!

Jag vet att många tänker att jag är knäpp som vill tillbaka eftersom jag satte så otroligt mycket på spel, och jag förlorade stort!
Men lärde mig också något otroligt mycket och jag fann saker jag aldrig funnit annars. Jag såg saker med helt nya ögon och jag lärde känna en ny sida av mig själv!

Jag lärde mig att förlåta, något jag tidigare inte gjort! Jag lärde mig att sluta fly, för det är något jag är expert på att fly från problem och klippa alla band!

Jag förlorade det jag satte på spel, och valde att stanna kvar för att se någon annan vinna det tillbaka! Jag förlorade alla vet det, men jag vann något annat något stort betydelsefullt och äkta!

Jag vann (fann) vänner för livet!
Och jag skulle aldrig våga sätta er på spel, ni räddade mig och jag delar så otroligt mycket med er som bara vi förstår och våran hat kärlek till Rhodos kommer vi få njuta av snart igen!

Tack ylva för ditt extrema stöd
Tack Belle för allt sjukt du gjorde gör att få mig att skratta
Tack Kim gör att ditt ansikte var det första jag såg varje morgon
Tack Paulina för din underbara personlighet
Tack Tove för att du ställde upp och tog mitt parti på windy beach
Tack Vendela för att du lärde mig att det är okej att falla ihop och det är lika okej att förlåta, tack för allt du gjort för mig

Tack för att ni kom till Rhodos

Sunday look

Jag mår lite halv krassligt idag, orkar inte ens stå upp utan fick sitta ner och sminka mig och välja kläder som annars är kul var ren tortyr idag ont i kroppen ont i huvudet och näsan rinner känner mig otroligt sexig idag!!

Idag jobbar jag bara 12-16 skönt, sen är jag ledig måndag tisdag, men måndag morgon 8:00 är det kurs på jobbet om våra skovårds produkter, spännande!!

Men ikväll då?

Best friends

Alla förändras och alla lever sitt liv, och jag skulle aldrig be någon sätta mig före sig själv för ens egna liv är det viktigaste!

Men det är tråkigt när man ser folk i ens närhet förändras och nästan tappa bort sig själva just för dom säger att dom lever sitt liv och har sina saker och planer att göra!

Man blir äldre och man förändras, även jag! Men jag kan inte låta bli att bli ledsen när man inser att man förlorar vänner på vägen, dom som man sa - det kommer alltid vara vi!! Dom är nästan borta nu och jag antar att det är nu man inser vilka vänner man alltid kommer ha kvar, och vilka jag ska kämpa för!!

Jag har nu en perfekt blandning av mina bästa gamla vänner och underbara nya som jag delar mitt liv med! Tack för ni är ni och att ni finns för mig

Lördag

Usch vad trött jag är, kan knappt hålla ögonen öppna! Det spöregnet ute och jag ligger inne fryser, gäspar och orkar ingenting!

Jag ska hoppa in i duschen nu och tänkte testa min nya hår inpackning från Kms!
Någon som testat den?

Work

Älskar när kunder ger så fina komplimanger, fått sjukt många komplimanger idag om vilket team vi är!!!! Nu kör vi :)

Kom och shoppa skor :)

Puss

Lyckad utgång med tjejerna och sen hemgång ihop med min fina pojkvän, både han och jag jobbar idag så blev tidigt igår!

Ikväll blir det mys och bara ta det lugnt jobbar idag och imorrn :)

Rihannas nya album spelas i mina grymma lurar idag

Partej

Red lips

Puss för ni är så jävla grymma!!

Worl

Friday

Jobbar 12-19:15 idag, ska ta med mig mina joggingskor och power walka hem, måste börja träna nu! Dock började jag och Vendela med godis förbud igår vi får se hur det går :)

Har sovit extremt dåligt inatt, har legat och haft så jävla ont i magen. Hoppas det släpper när jag kommer igång på jobbet!

Ikväll ryktas det om utgång men jag jobbar imorgon så vet inte hur jag ska göra, vad skulle ni göra?

Diamonds are a girls best friend

Herregud vad smycken man har lyckats samlat på sig genom åren, har en stor påse kvar hos mina föräldrar en skokartong under sängen och ett underbart litet smyckes skrin som står framme. Mitt kommande smyckes köp ska bli ett Thomas Sabo armband.

(min mobil strejkar så kan inte lägga ut bilder)

Still off

Min blogg är helt död, ingen inspo över huvudtaget!

Det har inte hänt något nytt eller något kul, jag jobbar och det är det enda roliga som hänt typ, men idag är jag ledig och ska stor städa hela lägenheten det behövs verkligen!

Jag kan uppdatera er senare och jag hoppas inspirationen kommer

RSS 2.0