47,

Gud vad skönt det var att träna, att komma igång igen och ha klara mål med vart man vill komma.

Nu ska jag fixa mig och sen möta upp louise och Belle för en fika på stan, mysigt att träffa dom igen vart för länge sen sist!

Workout

Nu sticker vi till gymmet och kör årets första pass, beach 2012 and fit for life startar nu!!

tränings snack

Jag har inte tränat på så jävla länge att det är pinsamt och jag ska gå ner 6 kilo minst till sommaren, så idag är jag as taggad samtidigt som jag är så jävla nervös för hur det kommer gå, hur lite jag kommer orka köra.
Men jag får försöka ta i allt jag har och se hur länge jag orkar, har ju mina tjejer som får piska mig.

Nu är det träning som gäller, januari februari kommer bli 2 intensiva månader är tanken för då jobbar jag bara 50 % så det är perfekt för mig att köra stenhårt med träningen då.
Så nu blir det frukost, fruktsallad och vatten.

Funderar på om jag ska skriva ner matdagbok samt träning här i bloggen eller mer privat, ah jag vet ju inte ens vilka ni är som läser och vad ni vill läsa, hjälp till säg vad vill ni höra ska vi köra ett tränings maraton och peppa varandra?

girls night

God morgon sunshines.
Igår botade Vendela mig med en perfekt tjejkväll, vi åkte först upp på stan där jag lyckades shoppa nya svarta byxor, som är så tajta att jag funderar på hur jag ska kunna ha dom haha, sen nya tränings byxor som jag ska byta strl på idag, dom hade bara 36 på lagret och dom kom in i butiken idag så får springa iväg och lösa det. sen köpte jag smink och vantar. Sen efter en sväng i gallerian så gick vi till rice och käkade sushi och satt och pratade om en massa, sen vart det vindruvor och vatten till efterätt hemma i sängen, min piss dag blev rätt bra.


Så idag ser min dag ut såhär, ska äta en bra frukost snart när Vendela vaknar, sen ska vi upp på stan byta strl på träningsbyxorna och sen ska vi möta upp Paulis för att träna.
Ska bli så otroligt roligt att komma igång igen.

Visar er all jag köpte igår samt för några dagar sen, köpt 2 par nya skor jacka och halsduk också som ni måste få se, jackan är min nya kärlek.

PUSS

time

Det här var det svåraste kapitlet jag skrivit i hela mitt liv, det var det jobbigaste och konstigaste jag behövt göra i hela vårat liv, jag är inte bra på att säga hej då, för jag vill inte att folk ska försvinna.
Men har man kommit så här långt behöver man göra alla avslut som finns, men det är en sak ni aldrig kommer förstå, det är hur det här känns för MIG.
Att hata en människa så otroligt mycket, samtidigt som du älskar bryr dig och är orolig för den personen allt på samma gång, att man vill säga saker men man får bita sig i tungen för att inte göra det.
Jag vet att det finns personer som läser det här som följt min blogg just bara för dom längtat efter det här avslutet, dom har längtat till att få plocka upp bitarna och finnas där, inte för mig men för honom.

Men mina bitar, mina bitar som är i hundra miljoner små små bitar dom låter jag ingen röra, för jag vet att med min vilja styrka och envishet så kommer dom bitarna hitta tillbaka till varandra automatiskt och jag kommer kunna fortsätta utan att behöva någons hjälp.

Idag är som sagt en piss dag, en dag jag inte vill ska finnas.
Så nu ska jag trycka i mig en massa ipren emot den hemska magsmärtan jag går igenom, och sen ska jag ta med mig min vän Vendela upp på stan och shoppa, det är min medicin.
Sen om jag mår bättre ska jag iväg och träna, men läkaren sa att så länge jag har ont som jag har nu så får jag inte bära tungt, träna eller anstränga mig. Men jag ska försöka få motivation till lite kondition idag.

Sen får vi se vad vi gör, jag vet i alla fall att mina miljoner små bitar som är från mig mitt hjärta och från dig dom låter jag ligga här på golvet, jag går över dom som om dom inte finns, för just nu vill jag att dom ska vara just i miljoner bitar, sen får tiden göra sitt jobb för jag vet att tiden läker alla sår.planering

Planera är ju inte direkt min starka sida men jag ska bli bättre, jag ska strukturera upp mig.
Så nu sitter jag och försöker göra en översikt på hur min vecka ser ut.

Måndag - Städa, Flytta ut det sista ut lägenheten, Träna
Tisdag - Träna, fika med louise belle och vendela, någon som vill joina?
onsdag -
Torsdag - Jobba
Fredag - Jobba, träffa två tjejer/kvinnor som varit ett otroligt stöd för mig över ett glas vin
Lördag - Power walk runt djurgården, sen utgång?
Söndag -

Vill hinna träffa Anna en sväng också, och Sofia ah onsdagen ser ju väldigt tom och ensam ut så ska slänga iväg ett sms och se hur deras schema ser ut. Sen måste jag förbi Ikea och lite så, hinna handla lite också.

page 57

God morgon, sitter och lyssnar på timbaktu flickan och kråkan och försöker bearbeta bort en stor klump som jag har i magen, en känsla som inte ska finnas.

Idag är det en ny dag, en ny vecka med nya möjligheter. Det är även idag som jag skriver sista sidan på ett gammalt kapitel, en bok som jag inte velat stänga förut som jag idag stänger, och ställer undan.

Jag ska inte ljuga för er, det har jag aldrig gjort och kommer aldrig börja göra heller. Idag är en dålig dag, en jobbig dag och en dag som jag skulle vilja skjuta fram. Jag skulle vilja vara lite starkare, lite tuffare och hunnit begrava lite mer känslor än vad jag hunnit gjort.

Men som min bästa vän och pappa sagt, en dag blir det bättre än någonsin förut. Och jag tror på honom, en dag kommer jag vakna upp och ha hunnit funderat ut hur jag vill ha mitt liv och hur det ska se ut.
Just nu dras jag mellan olika städer, olika människor och olika känslor.
Jag önskar bara att den dagen vore idag.

what doesnt kill you makes you stronger

Jag kommer förmodligen radera det här inlägget för egentligen vill jag inte att folk ska veta hur det ligger till, eller hur det har sett ut. Jag har alltid varit lite för snäll för mitt eget bästa, jag har alltid trott att folk kan förändras och att folk förtjänar en andra chans. Jag har alltid trott på folk som faktiskt inte förtjänar det.

Jag är inte särskilt lätt flörtad, men jag ska inte ljuga jag föll pladask, jag trodde det var meningen att jag hade hittat rätt och jag trodde på allt han sa. Men jag inser nu i efterhand hur mycket jag har förträngt, att jag visste redan i början vad han gjorde bakom min rygg, jag visste att han gjorde saker som inte var rätt och jag vet att jag ljög om det för att inte visa hur jävla hårt det tog.

När jag ställde honom mot väggen kom ursäkter, förklaringar och skit snack och jag svalde det.

Jag har gett upp så otroligt mycket för att hålla honom lycklig, för jag trodde att det var det som betydde något? att han var lycklig. inte jag!!
Jag gav upp saker som jag inte förut skyllt på honom och dels inte gör nu heller för i grund och botten har jag alltid ett eget val, men det var på så många olika nivåer som han ständigt tryckte på fel knappar, han kom alltid undan med sina anledningar och ursäkter medans jag aldrig kunde komma undan.

Jag kunde inte ens bli förlåten för saker jag gjorde innan jag träffade honom, medans han ansåg att jag skulle förlåta direkt.

Jag förlorade så otroligt mycket, när jag tänker tillbaka på vilket helvete jag haft så hugger det i hela min kropp. Alla nätter jag grät för jag förlorade min absolut bästa vän och dåvarande sambo, att jag flera gånger kunde vakna på natten helt tom, helt ensam och bara vilja skrika. Att han då sa - du har mig, det är bättre.
Ne det är inte bättre, jag skulle sagt sanningen till henne då och jag skulle vågat sagt det nu. Men jag får skylla mig själv, jag valde fel.

Jag sa upp ett jobb jag idag skulle döda för, ett jobb som jag fick chansen att få men istället sa jag nej och spenderade en sommar på Rhodos. Men jag ångrar inte den sommaren, jag träffade så otroliga människor och jag insåg vilken skit jag satt i. Men jag ångrar att han styrde mig så många dagar, att jag inte gick göra vissa saker, träffa vissa människor och att han kunde bli sur för att jag festade. Jag önskar jag hade insett då redan första veckan att jag skulle dra, så jag kunde ha njutit lite extra den här sommaren.

Jag ångrar alla nätter jag fick ta skit från dig, att det alltid var på dina vilkor, att du total svek mig och misshandlade mig så grovt, inte fysiskt men du knullade sönder min hjärna.
Jag ångrar att jag förlät dig, jag ångrar att jag inte lämnade dig då, jag ångrar att jag tog mer än min kropp och mitt hjärta tålde.

Jag ångrar att jag flyttade till Stockholm FÖR dig, Jag ångrar att jag lät dig komma nära igen, och jag ångrar att jag trodde på dig. Fast frågan är, trodde jag någonsin egentligen på dig?

Jag vet exakt vad du känner idag, och tro mig jag tycker inte synd om dig det gör ingen!
Du kan manipulera alla andra i din omgivning, jag har fått nog. Jag har insett att en människa som du försvinner inte om man själv inte stänger dig ute. Jag är trött på att höra dina ursäkter och ditt fjäskande över telefonen, jag är trött på att höra dig kalla mig hjärtat när mitt namn för dig är emma.

Jag ångrar så otroligt mycket när det kommer till dig och mig, jag önskar att jag aldrig hade känt allt det här som jag känner. Jag ångrar att jag delade så otroligt mycket med dig, att jag öppnade upp mig för dig om vad jag varit med om tidigare, när det visade sig att du var exakt lika dan som mitt förflutna.

Men på ett sätt är jag glad att jag genom gick ett levande helvete med dig, att jag tog så mycket skit som jag gjorde, för idag är jag en ny människa som tänker på mig själv, mina val, mina drömmar och jag gör det jag vill. Jag har fått höra från så många att jag är en ny människa nu, och jag har fått höra
- min bästa vän är tillbaka igen, jag vet inte vart du försvann men nu är du dig själv igen.

Och det här var sista gången jag förlorar mig själv för någon annan, för det är inte det kärlek handlar om. Det handlar inte om att alltid vara en person till lags att alltid göra saker för någon annan och tänka på sig själv som sista person, det handlar inte om att glömma bort vem man är, vilka drömmar man har och vilka mål man en gång strävade efter.

Det handlar om att träffa en person som älskar dig för dina misstag, drömmar, mål och dina skavanker, En person som är rädd om dig och som bryr sig, det handlar om att träffa en som älskar dig lika mycket som du älskar DIG SJÄLV, och en person som aldrig får dig att ångra något.


fight back

den här dagen glömmer jag aldrig, aldrig i hela mitt liv att jag glömmer.

bring it on bitch

mitt nya liv har som sagt börjat jag har tusen saker jag ska göra och tusen saker att planera, men som sagt mitt hälsosamma liv har startat och nu blir det raket fart, kunde inte riktigt börja snabbare än nu pga personliga saker men ah nu har jag ett mål och nu jävlar. Jag ska inte fjanta runt med någon speciell diet utan jag ska köra sten hårt på nyttig mat, lite kolhydrater, mycket frukt, vatten och en dag som jag får äta vad jag vill eller dricka vad jag vill.

Jag ska äta 3 mål mat om dagen och 2 mindre måltider, eller rättare sagt frukt.
så nu håller jag på med tränings schema och mat schema, imorgon ska jag köpa nya tränings kläder innan jobbet och förhoppningvis blir det gymmet på kvällen efter jobbet, jag ska vara alkoholfri nu ett par dagar.

så nu när jag ändå har fått fler läsare som verkar hålla i sig så kom igen släng ur er mat och tränings tips.

miss pratt är galet snygg i kroppen, och hennes blond hårfärg också!
Ah peppa peppa!

derma

Min underbara mamma tyckte så synd om mig igår så jag fick en liten present, ny rengöring från dermalogica och en frisör tid till nästa gång jag kommer hem, så ska jag bli dark hair ;)

det är mest en klump i hjärtar som jag åker ifrån Örebro idag emot Stockholm, jag vill faktiskt inte.
Men jag har jobbet som kallar så det är bara att hoppa på tåget och ignorerar känslorna.
s.ummer

pain

vill bara tala om för er att jag kommer lägga bloggen åt sidan ett par dagar, jag mår riktigt dåligt och om jag inte blir bättre ska jag spendera morgon dagen på sjukhuset, håll tummarna att jag slipper.
Nu ska jag återgå till sängen och en film!

plans

hela morgonen har jag och mamma uträtt massa ärenden ihop, apoteket, ica, banken osv.
Så nu så sitter jag och lyssnar musik och kollar runt lite, är så himla glad att jag varit hemma nu dom här dagarna och fått vila ut mig, jag har somnat jätte tidigt varje dag, jag har umgåtts med mina vänner och min familj och jag har fått ett sånt jävla enormt stöd, och mer kommer jag behöva.

Idag ska jag bli upphämtad av min stora syster, vi ska åka till Alvas dagis och plocka upp henne sen ska lill skruttan få vacination spruta. Sen får vi se vad vi gör med dagen.

Nu ska jag återgå till att sjunga med i riktigt bra musik och kika på hotell, jag vill till thailand och jag tänker fan åka. Japp så vendela börja planera och tove du kan lika gärna stanna kvar där du är för annars får du bara vända för du ska med. Ja, så ah thailand planer!


I'm fine with all that I have left

Fan vad arg jag är, jag kokar!! Jag borde inte skriva om det här eller bry mig men just idag har jag jävligt svårt för att inte bry mig, inte bli arg och inte bli ledsen. Jag är så fruktansvärt arg besviken ledsen och förbannad att jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag känner inte igen dom här känslorna.

Jag trodde aldrig att sånna här känslor skulle dyka upp, att jag skulle känna såhär för dig. Men jag har inget mer att säga än att du gjorde så jag förmodligen tog ett beslut jag kommer ångra varje dag i mitt liv, och jag hatar dig för det!my best

Jag älskar er, tack för allt stöd idag!

chill

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, tända ljus och bara ta det lugnt.
Sen blir det film mys framför filmen på fyran, sen måste jag lyckas sova så jag är helt utvilad imorgon, ska upp tidigt till sjukhuset för diverse samtal och undersökningar.

Så som sagt nu ska jag försöka varva ner och bara ta det lugnt.

(

Jag hatar dig

workout


nu kör jag ett pass pilates, sen myser med min prinsessa sen ska jag umgås med mina två bästa vänner.
älskade lördag

be true to yourself

stuck

åh jag fastnade liksom lite hos sofia, och hennes underbara fina dotter.
Jag smälter, jag kunde inte rå för det men jag var fast.

Vi pratade om allt och ingenting och hon är som hon alltid varit ett fantastisk stöd för mig, det spelar ingen roll om vi umgås varje dag en vecka eller en gång per år hon förstår mig alltid, hon får mig alltid att skratta och hon kommer alltid ge mig sitt stöd och att ha det i en vän är helt otroligt.

Nu har jag mamma och pappa ätit lunch och snart står det en lite tös på trappan och ropar, sen ska jag hämta upp amanda och sen ska vi senare bege oss till mamma nord och liam, så blir det tjejkväll!

hur ser eran lördag ut?

09:48

jag somnade så läskigt tidigt igår men har blivit väckt ex antal ggr inatt av söta sms som jag inte kunnat svara på min mobil är helt fuckad. Sen blev jag väckt av min fina vän Amanda imorse som gav mig energi bara genom att prata, så nu sitter jag här lyssnar musik på högsta volym käkar frukost och ska snart duscha, sen ska jag bege mig ut till Sofia och hennes lilla lilla dotter Ellen som jag inte träffat än, det känns jätte tråkigt men äntligen får jag se henne.

Sen ska jag hem luncha med hela familjen och boka lite saker i tax free katalogen nu när mamma och pappa drar till thailand i två veckor, jag vart så ledsen att jag inte fick följa med så mamma sa att jag får köpa vad jag vill i tax freen istället haha, inte fy skam det heller vet exakt vad jag kommer kryssa för.

red summer
jag vill vara brun, jag vill spendera mina dagar på stranden, jag vill ta dagen som den kommer och jag vill glömma allt som egentligen inte betyder något, jag vill agera som en idiot och inte tänka, tänk om!

nostalgi

herrejävlar fan fan vad jag har gåshud och sitter framför datorn hos mina föräldrar och ler och sjunger som en jävla dåre, hittade ett gamalt skriv häfte som jag kluttrat ner hundra låtar från förr som jag lyssnade på varje dag. Jag kommer ihåg alla hemma fester, alla filmkvällar, när vi satt i skivaffären och väntade på håkan hellström, sen om det var för han eller för killarna som vi spanat in var tokiga i honom det hör till då.

Jag lyssnar på musik jag inte hört på flera år, jag lyssnar på texter som har betytt så otroligt mycket för mig och jag kommer ihåg exakt varje minne till varje låt, det blir inte mer nostalgi än det här.38,s

Sitter på tåg stationen i Hallsberg, passade på att hälsa på fina Sara på jobbet, och nu väntar jag på min pappa som ska hämta upp mig!

Sen ska jag till min syster dotter som fick åka in till akuten idag, tusen knivar i hjärtat vad den lilla skatten skrämmer mig, så nu vill jag se med egna ögon hur det är med henne, alvis!

Vi hörs ikväll
Puss

Min skatt

Min finaste skatt

C,56

Tröttare än tröttast, somnade tidigt men är fortfarande helt död och vill inte gå ur sängen, men bara att gå upp för idag jobbar jag 10-19 sen drar jag iväg direkt efter jobbet!

Ska bli otroligt skönt att komma bort ett par dagar, rensa huvudet och försöka gå igenom något som man inte kan förbereda sig på!
Även om det kommer bli bra mysiga dagar med mina nära och kära så kommer det samtidigt bli ett par dagar i helvetet för mig!

Men vad jag vill angående den saken och vad jag borde vilja är två olika viljor, vilket gör det så jävla jobbigt!

Just another word

Jobbet idag gick väldigt bra, kommer ha träningsvärk i benen efter allt klättrande på lagret haha!

Nu ska jag och min fina sambo gå till Ica och handla lite sen göra mat :) sen ska jag packa för direkt efter jobbet imorgon drar jag iväg, första stoppet blir Örebro!

Ska vara iväg 5 dagar och har otroligt mycket att fixa, allt från flytt, läkarbesök, skola och träffa mina fina vänner! Men den jag saknar mest och ser mest fram emot är att hämta min älskling från dagis, jag ska pussa sönder hennes fina ansikte!!!

.

För allt som var på riktigt, känns på låtsas nu

19/1

God morgon :)
Vilken natt, jag är slut i hela kroppen och i huvudet!

Bara att ta en redbull och ett äpple sen är jag fit for fight och redo att kriga på jobbet :) kom och köp skor!!

Fitt*

Alltså jag dör, hur kan en kille stå och kalla en tjej för sitt andra hands val, att hon är bara tillfällig och att han har henne runt lillfingret?

Det är hon som han vet alltid finns där när han behöver någon och det är hon som han alltid kan prata sig ur gammalt skit, för hon är (detta är hans ord) så blåst att falla för han om och om igen!

Han skryter om att hon bokstavligen jagar honom och att han kan göra vad han vill med och mot henne, han har sårat henne så många gånger och hon har sagt att nu är vi inte ens vänner längre men han vet exakt vart han har henne!!!

Hon är mitt sista val, men hon duger!

Jävla svin, jag fattar inte hur du kan ha blivit en sån här människa, eller fan du har nog alltid haft det i dig!
Jag tycker bokstavligen synd om den här tjejen, hoppas hon inser sitt egna värde och vad hon förtjänat! Men fine vill man vara ett andra hands val så fine, nöja sig har aldrig varit min grej!

Just like a pill

Även fast jag mår pyton med illamående trötthet och helt dö känsla i hela kroppen så är det någonting som känns så himla bra!

Idag har jag kollat resor och jag längtar ihjäl mig, det blir precis vad jag behöver.

Sen har jag också funderat och maila med en lärare vid en speciell skola som jag har fått mycket intresse av, ansökningen är in skickad sen får vi se vad som händer!

På fredag drar jag iväg ett par dagar, Vendela möter upp mig på söndag och sen spenderar vi ett par dagar i olika miljöer, längtar samtidigt som jag får mer panik för varje jävla dag som går. Men mitt beslut är gjort och nu är det bara att se framåt, det kommer bli tufft men så värt det!

Sallad

Nu ska jag slänga ihop en sallad åt mig och min sambo, sen ska hon iväg på kurs och jag ska fixa lite och tagga till för en utgång ikväll :)

Vad ska ni göra ikväll?

Help

Drömde en sån jävla mardröm inatt, det var så verkligt att jag kände hur paniken spred sig. Jag vakna upp av att jag gråter och inser att det jag drömde har på ett ungefär hänt.

Plus att jag dom senaste dagarna mått otroligt konstigt, jag försöker med allt. När jag skulle försöka få i mig c-vitamin brus så spydde jag upp det direkt, jag har en konstig magsmärta och jag känner mig så sjukt trött och lyckas aldrig bli utvilad!

Åh vill komma igång med träningen, ska iväg idag och prova ett gym om min kropp orkar, just nu känns det som om jag kommer svimma om jag går fem steg, wtf?

True

Vendela sa nåt så jävla bra!

- men Emma att inte ha sex med någon första natten är ju som att du glömt någonting hos han, så du måste tillbaka

Minnen

Home

Det blev en promenad, sen köpte lunch och frukt och gick hem och lagade mat. Så nu har vi precis ätit och nu ska jag kolla upp lite saker som väntar!

Längtar till fredag och sen ett par dagar fram, händer mycket för mig då både bra och jobbiga saker men det viktigaste är ett val jag gjort, ett beslut jag på egen hand fick ta!

Men nu blir det lite viktigt fix!

Pooooower

Nu blir det lång promenad ihop med Vendela, minst en timme har vi sagt!

Sen ska jag hem och fixa med lite på datorn, och bara ta det lugnt! Ska förmodligen byta mobil nr också så säger till när ni måste bomba mig med era nummer :)

Sen ikväll hoppas jag på att få se case 39, Simon hade tydligen men har inte sett den så får bli att våldgästa honom och andre!

Men nu pw

16 jan

Efter en månad av lögner, svek och skit kom det en kväll då jag för första gången kände mig fri, fri från att vara som du ville.

Jag brydde mig inte längre inte den kvällen i alla fall, jag visste att jag gjorde fel och att det skulle få konsekvenser, men jag brydde mig inte.

Jag mötte en människa som var helt annorlunda från vad du var, han var annorlunda i utseendet och i personligheten men något var exakt lika, den kaxiga självsäkra attityden som jag tidigare föll för hos dig!

Efter att blivit manipulerad bedragen och sviken så var hans ord precis som plåster på såren. Jag drogs till saker jag visste var fel! Precis som jag dragits till dig!

Jag gjorde inte fel som ljög för dig om vad som hände, jag gjorde inte fel som gjorde det som kändes rätt, jag gjorde inte fel som ville hämnas, jag gjorde ett enda fel och det var att sjunka till din nivå.

Men efter att gått igenom så otroligt mycket skit och fått stått ut med saker och ett beteende som för dom flesta låter som en mardröm så ångrar jag ingenting, jag ångrar inte att jag tog mitt beslut även om det var jobbigt och jag ångrar inga så kallade misstag.

För det spelar ingen roll hur mycket fjäsk jag fått höra ena sekunden så vänder det för att attackera mig med skit den nästa.

Jag tror inte någonstans att jag är bättre än dig eller perfekt, för tro mig om jag vore det skulle jag aldrig ha sjunkit till din nivå, men en sak är jag faktiskt bättre på än du..
Och det är att ljuga mig ur en situation och om själva situationen

Städmani

Haha skrattade så otroligt mycket på personal mötet idag att jag nästan började gråta, fan vad alla är underbara!

Nu är jag igång med städningen, har packat ner en kartong med köksgrejer som ska hämtas väldigt snart, sen tänkte jag börja organisera garderoberna, snart kommer ju alla mina saker hit från Örebro samt att vi kommer åka en sväng till Ikea i helgen som kommer tror jag.

Är så galet inrednings sugen att jag håller på att kolla runt på lite hemsidor nu efter diverse saker.

Sen måste jag hinna tvätta ett par maskiner idag samt köra ett träningspass! Fan ne tjarå vi hörs sen puss på er

Puss

Okej jag snooza 5 ggr sen klev jag upp drog en adidas tröja över huvudet och drog på mig jeans inget smink inga produkter ingenting förutom deo!

Så jag ber till Gud att ingen ser mig! Jag ska iväg på personal möte och är helt död, ska hem och tvätta sen och ikväll är det möte som står på schemat spännande, nya saker händer!

Men nu ska jag gå iväg till jobbet :)
God morgon

Lost

Är som en zombie idag, helt i min egna värld! Antar att det är pga den jobbiga natten.

Idag efter jobbet blir det hem, boka tvätt tid och sen köra städning och sen mys maraton, det är ju söndag!
Längtar efter min sambo lite, har inte träffat henne på någon dag, hjälp!

Plans

Har en del att planera nu, ett par datum som jag ser fram emot!

21, 22, 23, 24 & 25 januari
Mycket som är planerat. Jag kommer inte befinna mig i stockholm utan på lite olika uppdrag, ni kommer få se under tiden.

Den 27 är det inrednings time

Sen den första helgen i februari ser jag fram emot en middag med två personer som jag har en sak gemensamt med. Längtar!

Nu däremot händer det inte så jätte mycket, låg halva natten och mådde så jävla dåligt en ambulans var nära att få hämta mig men envisa jag sa nej, så låg hela natten i smärta.

Sovit 3 timmar och knarkat Ipren, nu måste jag gå upp och göra mig i ordning till jobbet, wop wop!

Memo

Haha kollar på massa filmer från i somras på Rhodos, jag skäms halvt ihjäl samtidigt som jag älskar det!
Jag saknar min flippade sida som jag får där nere, och jag hade glömt allt dumt jag gjort och alla misstag som jag idag älskar att jag gjorde! Snart ses vi igen Rhodos <3

Myser med min prins ikväll

Out

Blondin på vift, jag ska ut till en vän och har ingen aning om vart jag ska av men det löser sig!

Vad gör ni ikväll?

Bästa chefen

Våran Goa butikschef skämmer bort oss idag!

:)

Bästa morgonen!!!!
Nu blir det jobb sen längtar jag till ikväll då det blir middag och mys eller en utgång :) kan inte bestämma mig :)

Life is life

Livet rullar på i min riktning nu, jag håller på att kolla runt efter en ny säng samt lite små saker! Sen snart kommer ett flytt lass med mina saker från Örebro! Jag och Vendela har hållt på och pratat ihop oss om hur vi ska inreda osv!

Hur som, idag är det jobb som gäller, kör 12-19 och sen blir det fin besök på lunchen :)

Ikväll då, folk tjatar om att dra till moda, oxid, amba, collage ah jag får se vad som händer, jobbar hela dagen imorgon så känner för att ta det lugnt faktiskt! Men jag är rätt lätt övertalad..

Men nu göra sig klar för jobb!
Puss

Hangover

Nu blir det middag, mys och massa bra tv program i soffan :)

Imorgon ska jag jobba så ikväll är jag bakfull och njuter av att inte göra något alls

I been drinking to much for sure

Sjukaste kvällen igår, jag mår verkligen som jag förtjänar haha!
Först var vi tjejer hemma hos oss innan, drack vin och myste!

Sen drog vi till white room där alkohol grymma människor kombinerades med dans. Fan vilken underbar kväll med mina snygga brudar!

Vart jävligt sent och jag har inte sovit så länge, så nu ska jag traska ut i regnet köpa med frukost och gå hem och möta Vendela och ge henne lycka till frukost innan hennes tenta :)

Nej nu måste jag skynda mig så jag inte missar henne!
Puss

White

Kom precis innanför dörren har varit och köpt vin inför kvällen!
Ikväll blir det utgång med fina vänner, först kommer alla hit och vi ska föra och sen beger vi oss till white room för att dansa hela kvällen!

Nu ska jag in i duschen och sen börja göra mig klar!
Behöver en utekväll med underbara människor efter allt kaos jag gick igenom på eftermiddagen!
Läskigt hur folk kan förändras

Just like a tatto

Ligger och kollar lediga tatuerings tider, ska göra en av mina två som jag inte kunnat göra tidiga, men som sagt det här är mitt år och nu blir det av :)
Fan vad ont det kommer göra, men dom orden jag ska skriva betyder så mycket mer!

Nu ska jag dra igång med städandet :)
Ikväll slår vi klackarna i taket!

Friends, the best ones

Det här inlägget vill jag egentligen bara att vissa av er ska läsa!

Jag har haft en känsla idag, en fråga som Carrie i sex and the city frågar sina vänner när dom säger hej då innan hon åker till Paris,
- what if i had never met you

Jag har insett vad riktiga vänner är och vilka som funnits där för mig när jag blivit nerbruten, slagen, spottad på och livrädd! Jag har er att tacka, för att ni på nåt sätt rört mig och kommit in i mitt liv!

Amanda Forsberg, en människa som tagit hand om mig utan att ens tänka på det och som aldrig tagit ett steg åt sidan när jag fallit! Min fina underbara trygghet!

Linda nord, en människa som med sina ord lugnar mig och som trots allt skit jag fått över mig alltid tar emot mig med öppna armar och rensar bort skiten

Vendela Söderberg, en människa som utan att tveka funnits där för mig det här halvåret, en nyfunnen vän som jag aldrig kan tacka tillräckligt för allt hon gjort, utan henne hade jag fortfarande varit intrasslad i ett nät av lögner och skit, hon tror på mig!

Paulina papp Söderström
En människa så genom snäll som visade mig ett stöd jag behövde för att inleda det nya året!

Kim Dolores, jag saknar hur vi var förut, jag saknar vem jag var ibland med dig, jag vet att vi snart är där igen och med varandra. Och jag vet att ramlar jag på vägen tar du emot mig

Ylva Broström
Min lilla fina Ylva, att du bryr dig så mycket om mig förtjänar jag inte, att jag mötte dig när jag behövde dig som mest är något jag alltid kommer tacka Gud för!!!


Jag är så glad att ni på nåt sätt gett mig så otroligt mycket, att ni är er själva så äkta fina och underbara! Jag vet att jag behöver inte hitta en själsfrände, jag har ju 6 stycken!

Night

Kom precis hem efter en jätte mysig kväll med mat och massa prat :)

Nu håller vi på och planerar nästa vecka, då drar jag och Vendela iväg ett par dagar ska bli galet kul!

Men nu ska vi skratta oss igenom fråga Olle avsnittet från när dom spela in på Rhodos :)

Love the way you lie

God morgon :)
Sovit som ett barn inatt, men ska inte ljuga längtar tills den 24 då min egna säng och alla möbler kommer upp hit!

Idag är det jobb jobb jobb, kör 11-19:15 sen ska jag iväg och träffa en vän, förhoppningsvis blir jag upphämtad annars blir det att försöka hitta med buss :)

Sen imorgon blir det utgång med mina fina tjejer, verkar som jag får en rejäl blandning av gamla och nya vänner!! Åh fan så galet taggad!

Är ledig imorgon så blir först att träna, sen tvätta sen en rejäl jävla utgång :)

At last

When you slammed the front door shut, a lot of others opened up, so did my eyes so i could see

That you never were the best for me.

Daughtry - over you
Han säger det bättre än mig :)

wake up

god morgon solstrålar :)
Jag sitter i Örebro, har spenderat hela helgen här med underbara människor.
Allt från lek med mina syskonbarn till mys med underbara människor till spontanan möten och otippade samtal.

Nu ska jag borsta tänderna och sen kommer min stora syster och plockar upp mig och vi ska bege oss till Marieberg för lite shopping och mys. Perfekt för en söndag!

Sen ska jag in till stan för fika och sen blir det att åka tillbaka till Stockholm.

Jag har verkligen fått upp ögonen här hemma, samtidigt som dom är helt stängda!

image description

.

Man skadar inte om man älskar vilket du säger att du gör!

.ny

Idag är starten på mitt nya liv, mina egna val beslut och misstag! Jag ska njuta varje dag och komma ihåg att alla jobbiga händelser kommer eller har gjort mig stark!

Jag vill göra misstag för att sen skratta åt dom, jag vill välja själv utan någon annan, jag vill ta egna beslut utan att någon annan tycker till!

Jag ska börja träna och äta nyttigt, jag ska boka resan för sommaren, jag ska ta tag i saker jag skjutit upp men framför allt ska jag ta hand om mig själv! Det här är mitt år, kom ihåg det!

Off

Jag är dålig på att blogga jag vet, jag är dålig på att hålla isär verkligheten och mardrömmar just nu!

Jag finner inte riktigt dom ord jag söker när jag ska förklara för er vad som håller på i mitt liv just nu, jag kommer på mig själv att undvika platser och minnen och även den jobbiga sanningen vilket gör att mina blogg inlägg blir ytliga och kalla!

Jag är snart på banan igen.

Tisdag

2012!
Jag och nina startade vårat nya nyttigare liv igår. Inget godis eller chips at all, nötter är det ända!

Nästa vecka börjar mitt gymkort fungera och jag ska ta tag i träningen, ska köpa nya träningskläder att inviga året med!

Ah 2012 är det nyttiga året, det hälsosamma! Det smarta!

2012

Jag ligger i sängen och funderar över mitt 2011 och att det blev bättre än vad jag hade hoppats på men också sämre på många sätt!

Jag vågar inte ha några förväntningar på det här året, i alla fall inte dom närmsta månaderna.
Jag har miljoner tankar miljoner frågor och inga svar! Jag har bestämt mig för vissa saker som jag kommer hålla fast vid, det kommer bli tufft men jag har gjort ett val som ingen kommer kunna ändra!

Januari kommer bli min ego månad, jag ska bry mig om mig själv, tänka på mig själv först. Idag ska jag boka in ansiktsbehandling massage och en resa hem till mina saknade vänner i örebro! Jag ska ta vara på dom människorna som ger mig energi och som jag inte klarar mig ute, resten av er lämnade jag på 2011 och stängde det kapitlet av mitt liv!

Tack

.

Gott nytt år

RSS 2.0