helgen

jag har liksom som perioder då jag vill dela med mig om allt till er, och ibland skiter jag fulla fan i att berätta nåt och håller allt för mig själv. nu tänkte jag lägga allt upp.

min helg var helt underbar samtidigt som den var hemskt.
jag hade en sjukt bra kväll ihop med min fina sara i fredags, jag älskar att umgås med henne och för varje gång så inser jag att vi är så lika. vi drack för mycket vin, skrattade diskuterade och dansade hela kvällen.
lyssnade lite på eric amarillo men insåg snabbt att det fanns roligare saker, som annie och frank tex.

upp och jobba på lördagen, sen skyndade jag mig hem och duscha bytte om och drog iväg till det fina värdparet för lördagskvällen anton och carry som hade inflyttningsfest, dom har ju blivit sambosar, jag gillar detta starkt då min carry är riktigt lycklig.

jag bangade utgången och traskade hemåt, nykter och ensam.
Insåg den kvällen att jag saknade min pojkvän som befann sig i grekland. läskigt hur man kan känna sig halv utan en annan människa. Jag insåg att jag behöver honom mer än vad jag tror.

söndagen fick jag jobba över pga gais hade bokat bord hos oss på jobbet, så efter att jag fick slutat jobbet efter nästan 11 timmar så åkte jag till min mamma med lite fika och pussa på henne för det var morsdag, jag var så snäll.

så min helg var bra, samtidigt som jag hade en saknat som fortfarande gör ont.
men imorgon kommer han hem, och jag kommer klänga på han tills han blir tokig men fan vad jag inte bryr mig för jag saknar ihjäl mig.

RSS 2.0