dagen efter looken

Sitter och har ett riktigt underhållande samtal med en vän till mig som spenderat natten i en annan säng än sin egna och vaknde imorse och ville åka därifrån utan att den här mannen skulle märka henne.
Hon misslyckades ganska rejält då hon upptäckte att han redan var vaken och stod och gjorde frukost åt henne i köket, VA FAN är hennes första tanke, sen när började one night stands laga frukost?
Förut kunde vi tjejer vakna och rycka åt oss våra kläder som låg utsprida på golvet, springa in på toaletten byta om och smyga ut genom dörren. Detsamma för er killar.
Men sen när blev det något mer? Sen när ska man stanna för frukost och lära känna varandra?

Hur som helst
Hon fick alltså som ni förstår stanna hos den här mannen på frukost, som sen blev lunch som blev en film i soffan. Hennes one night stand blev en förmiddags dejt?

Men det vi kom fram till är att i dom här lägena som ingen tjej är beredd på behövs resurser, vi behöver våra saker för att känna oss bekväma, vi behöver en dagen efter väska, eller ett dagen efter innehåll som ska finnas i våra party väskor när vi går ut kvällen innan.

Vi kan kalla min vän för Lina, hon hade ingen deo eller parfym med sig och hon luktade bakfylla, inga produkter för att ta bort gårdagens smink, inget smink för att sminka om sig, inga nya underkläder, ingen tandborste och inte ens tuggummi för den delen heller.

Hon satt från 11 när dom vaknade till 4 på eftermiddagen i äckligt utsmetat smink från gårdagen i en tight fodral klänning som någon spillt öl på, hon luktade inte längre chanel som när hon gick hemifrån igår, nu luktade hon en blandning mellan sprit, rök, svett och ett rejält ligg, hon sitter med samma trosor som han slet av henne under natten, hon har inte duschat sen dom hade sex och han kom inte bara i henne utan på henne, hennes andedräkt lyckades hon rädda genom att blanda hans tandkräm med vatten i munnen, men hon kände fortfarande att det var en svag doft av gårdagen som kändes.

Inte fan var det såhär hon ville se ut på deras dejt? hon hade inte ens tackat ja till en hel eftermiddags dejt, när hon följde med honom hen tackade hon ja till sex. inget annat men hon fick en dejt med en kille och hon hade på sig sin värsta look ever, dagen efter looken.

Singel tjejer som vet att detta kan hända er, ni måste ha en dagen efter väska med er ut.
glöm inget, det kommer ni ångra sen. Ni behöver

* Parfym
* en del smink produkter, foundation puder och mascara för en okej dagen efter look
* Trosor
* Tuggummi
* Ipren

du kommer i alla fall känna dig lite fräschare än vad min vän Lina gjorde.





Kommentarer
Fraj

Fast... Var han fortfarande intresserad efter det kanske man borde hålla hårt i honom!

2011-10-16 @ 19:10:54
URL: http://kombinationskristus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0