bye bye

det är dags att säga hej då nu!
Jag fick ett erbjudande utav en portal som står mig nära på ett sätt som ingen annan kan göra, en portal ifrån min hemstad Örebro. Fast jag bor i Stockholm så ville dom att jag skulle ta en plats hos dom och jag kunde inte tacka nej.

Så efter många år så lämnar jag nu blogg.se och tar nya tag och ger mig iväg.
Jag hoppas verkligen ni följer mig ändå, att ni flyttar med mig.

Min nya adress blir
www.kyrkoplan.se/Emma/

så i hope i see you there



Projekt

Nu händer det grejer, nu ska jag och tjejerna ut på ett projekt det ska bli otroligt kul spännande och nervöst :)

(kan inte ladda upp bilder tyvärr )

Monday

Jag har sprungit och klättrat på lagret på jobbet nu både lördag och söndag och eftersom det var löning så betyder det kaos stress och svett! Här snackar vi tränings pass. Jag har träningsvärk i benen rumpan och magen, så jävla skönt.

Men dock trampade jag lite snett i lördags och kände av det igår och det är värre idag. Så idag ska jag ta det lugnt, jag ska spendera några timmar i tvätt stugan och sen blir det en lugn måndag.

Lost

Jag litar inte på folk som säger
- jag skulle aldrig göra så.

För jag har lärt mig att alla människor kan göra misstag, alla människor kan göra saker fast dom vet att det är fel.
Det har någonstans under min uppväxt blivit normalt att göra misstag, jag är lärd att man får göra misstag och man lär sig av dom.

Men när blev det normalt att vara medveten av ett misstag, att vara mitt uppe i det och veta att det är fel och att jag kommer absolut inte lära mig någonting utav det här, men jag kommer få en rush av hämnd och ångest men jag kommer inte lära mig någonting annat än att det är fel.

Jag är rätt medveten av alla mina misstag, tabbar och felaktiga val och jag har lärt mig vilka vänner som är äkta och jag har lärt mig att inte ta lögner otrohet och svek och jag låter inte längre någon manipulera mig.

Längre..

För jag har blivit påpackad med lögner dåliga och bra, jag har blivit bedragen av svin som varit med både snygga och fula tjejer. Jag har blivit sviken och besviken fler gånger än jag kan komma ihåg. Det har gått så långt att jag inte längre tror på vad folk säger till mig, i mina öron är det rena lögner dom går in i ett öra och ut i det andra.

Men är det så det ska vara? Att jag inte längre får en rush utav kärlek utan av misstag? Att jag väljer att ta en väg som är lättare att prata bort än en väg som kan ge dig någonting fantastiskt?

Jag vet faktiskt inte, jag orkar inte heller ta reda på det just nu. Jag kan bli hög av saker som inte ger mig problem och jag blir det med folk som någonstans är på samma nivå som mig.

Vi har inte gett upp, vi har bara tagit ett steg åt sidan

Time out

Sorry för att jag gömt mig i helgen, men jag har inte haft ork att dela med mig av allt, i fredags så vart det bio mys med mina fina vänner, vi såg hunger games och den var så jävla bra!

I lördags var det jobb i ett tempo som gav mig träningsvärk haha. Sen åkte vi tjejer till moda på kvällen för goda shots och lite förkrök och sen hamnade vi på cafet, jag gillade stället men det var kaos mycket folk man kunde inte röra sig alls.

Så det vart en tidig hem gång och idag var det jobb som gällde för min del, och nu myser jag i soffan ihop med min sambo :)

Jag ska skärpa mig nu så ni har koll på mig. Hur har ni haft det?

Kvalitetstid med mig själv

Jag och Kim skulle ju på sturemiddagen idag men Kim vaknade imorse ännu sjukare än hon varit på länge. Så jag förbjöd henne till att gå ut ikväll även om jag så gärna vill gå på middagen ikväll.

Så istället blir det mys ikväll för mig, jag har städat ätit och nu ska jag ta en lång dusch med body skrubb hårinpackning och sen blir det brun utan sol och lacka klorna i någon härlig färg :)

Imorgon är det jobb som väntar så blir perfekt med mys och fix ikväll.

Kan tyvärr inte ladda upp några bilder pga att appen till bloggen som vanligt strejkar. Längtar tills jag byter portal.

At kims

Ligger fortfarande hemma hos Kim har väldigt svårt att åka härifrån. Vi har varit ute och lekt med Malte i solen, käkat brunch, spelat Uno och kollar på oc. Vi har det rätt bra!

Sen ska jag hem ta en spa kväll, skrubba och köra en tan och sen massa fix, sen blir det myskväll med en väldigt efterlängtad person .

Sleeping beauty

God morgon allihopa, hur har ni sovit? Jag har sovit så jävla bra här i vendesö hos Kim. Gårdagen var exakt vad jag behövde, var nog tur att jag inte gick ut var nog för instabil.

Men ikväll om jag och Kim mår bättre så är vi bjudna på sturemiddagen så det ska bli trevligt att få träffa nytt folk.

Men blir inte allt för sent eftersom jag jobbar på fredag :)

Nu ska jag fortsätta mysa med världens mysigaste lilla kille.

tjejkväll

efter en helt otroligt jävla instabil dag så spenderar jag nu kvällen ihop med min vapendragare och vän Dolores, vi har ätit middag och nu bakar hon chokladbollar åt oss. Hon vill säga negerbollar men försöker verka fin men ah vi vet hur det brukar gå. Sen ska vi mysa framför tvn med djungelns drottning och big brother.


Imorgon väntas det middag och utgång, precis vad jag behöver.
Tack kim.

inom en snar framtid byter jag bloggportal också, kommer bli spännande;)

Im a Mess

Okej jag vet inte vad jag skulle göra utan mina fina vänner, idag är jag ett ras som behöver bli räddad och nu är jag påväg hem till Kim för att gömma mig på hennes balkong med min(hennes) hund och min fina vän!

Ikväll då? Blir det utgång? Det är ju precis vad jag skulle behöva.

Fan

Vissa vänner hör alltid av sig när man behöver dom, och då menar jag att dom hör av sig utan att veta att dom behövs.

Vendelas sms ramlade in mellan att jag grät och mellan stunden som jag letade efter en tändare för att elda upp en del saker! Jag är instabil!

Onsdag

God morgon :)
Vaknade utav att det är jätte fint väder ute. Perfekt power walk väder ned andra ord, så det ska jag göra ta en pw och njuta av vår vädret. Försöker ignorera att det snöade för två dagar sen och att jag tror att världen håller på att gå under :)

Idag är jag ledig men har fullt upp ändå, ska förbi jobbet och lämna en nyckel samt krama om chefen som fyller idag ;)

Sen ska jag hem, boka tvättid, städa och till sist sätta mig och skicka in en ansökan.

Helst av allt hade jag velat sitta på en uteservering och bara njutit men icke det funkar inte så :)

anonyma kommentarer

Vad är det med mig och mitt liv som intresserar er, och vad är det med er och erat liv som gör att ni måste hålla er anonyma på min blogg? Att ni måste sitta och kommentera och lägga er i mitt liv?

Jag gissar på att det inte längre är en och samma person som kommenterar min blogg utan att ni är flera, jag gissar på att alla känner inte mig, en del tror ni känner mig och ytterst få känner mig.
Vad är det med mig som intresserar er och varför kan ni inte bara stå för vilka ni är?

Jag är jag, jag är mig själv en vanlig tjej som vill alla väl som tror gott om alla även dom som inte förtjänar det. Jag kommer ifrån en familj som uppfostrat mig så att man behandlar alla som man själv vill bli behandlad och man ger alla en ärlig chans. Det är exakt det jag gör ger alla en chans, ibland får vissa för många chanser och jag ångrar mig men jag lär mig av det.

Men jag fattar inte mig på er, jag vill inte ge er fler chanser för ni är fega som sitter bakom era datorer och skriver kommentar efter kommentar jag tar bort och ni skriver nytt. Jag förstår mig inte på er?
Jag ger er chanser eftersom jag inte kollar upp ip adressen vilket jag ska göra nu, jag tar bort kommentar efter kommentar tills ni äntligen får ett inlägg och ett svar på tal, och jaa jag ger er det för jag ger folk chanser och jag försöker ge folk det dom vill ha och idag insåg jag en sak. Om mitt liv intresserar er så jävla mycket så kommer jag ge er alla svar på tal ni vill ha, jag kommer vara så öppen och ärlig som ni bara vill, VARSÅGODA jag ger er allt.

Jag kommer därför svara på en till kommentar som jag tagit bort 2 ggr, för det rör inte er utan det är mitt val. Men det är en kommentar om varför jag umgås med en viss person efter vi båda vet vad pågått.

Jag är äckligt ärlig i min blogg så here we go.

"Hur fan kan du prata och umgås med tjejen som din kille var otrogen med mot dig, ni är lika blåsa och dumma i huvudet hahahaha"

haha okej ja vi är kanske rätt blåsta eftersom vi båda blev totalt lurade i ett och ett halv år och att han fick oss att tro att allt han sa om den andra stämde, han spelade oss emot varandra för vi kände ändå aldrig varandra. Han kunde gå bakom min rygg med henne och tvärtom för vi skulle ändå aldrig ses. Men det gjorde vi och vi tog tillslut tag i det vi skulle gjort för länge sen, pratade med varandra och var ärliga och det var lite sent men bättre sent än aldrig. Sen som jag sa jag ger alla människor en chans och jag är faktiskt glad att jag gav den här tjejen en chans för under ett och ett halvt åt har jag fått höra hur hon är osv och ingenting stämde jag fick se en helt annan tjej en riktigt jävla skön tjej som jag faktiskt kan ha riktigt kul med. Så även om det stör många och framför allt dig så kunde inte jag bry mig mindre, jag har lärt mig att man ger folk en ärlig chans och man ska umgås med folk man har kul med inte folk som förstör en.

Så jag är glad att jag ger folk en ärlig chans och jag ger er en chans, kommentera vad ni vill jag ger er ärliga svar vare sig det gynnar mig eller inte, för det är sån jag är.

ny beställning

min bestllning från nelly gick inte igenom för internet la av igår så perfekt då får jag göra om detoch få det hit till stockholm istället för hem till mitt örebro.

Vad tyckte ni om klänningarna? I detta inlägg kan ni lämna en kommentar för nu sitter jag vid datorn, så berätta vad tyckte ni om klänningarna ifrån nelly?

hur som helst, ni ligger jag i sängen helt slut efter en fart fylld dag på jobbet och ikväll blir det en väldigt mysig kväll som jag sett fram emot ända sen jag vaknade imorse :)


image description
image description

20 mars

Nelly leverans

Den rosa ska jag ha till min brors bröllop ihop med pumps, lockigt hår och lätt sminkning :)

Blondinbella

Haha läste precis igenom lite bloggar och upptäckte att en bekant som stött på blondinbella i nice vart så jävla besviken, hade fått ett svar på tal i blondinbellas blogg!

Jag förstår blondinbella men förstår Petra också som verkligen sett fram emot att träffa Isabella, som planerade in dagen efter henne.

Vad tycker ni? Både Petras inlägg och Isabellas hittat ni på blondinbella.se

Rhodos

Jag drömde om mig Kim Vendela och Paulina, och så många fler!

Jag drömde om våran kärleks ö Rhodos och att det var lågsäsong och det var helt otroligt hur kul vi hade, jag drömde om barerna uppleva huset och stränderna och när jag vaknade så insåg jag att jag kanske inte får återse allt det igen, jag har ju valt att upptäcka nya ställen och nya äventyr men jag kommer alltid ha en kärlek för windy beach och för grabbarna grus och för el corazon och för grekisk sallad och små grekiska ungar som skriker one euro. För på Rhodos kan du göra vad som helst när du vill och det bästa är att gör man ett misstag kommer du lätt undan med det ;)

Men det bästa är att jag fann kärlek på den ön, sann kärlek sann vänskap!
Jag är så glad att jag träffa mina tjejer där nere, utan er hade jag inte stannat!

Monday

God morgon.
Idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Jag ska snart traska iväg till jobbet och idag kör jag 11-19:15 pass.

Den här veckan blir så otroligt lugn och små tråkig, jag jobbar och dom dagarna jag inte jobbar ska jag ägna åt träning och skrivande. Jag ska dock försöka hålla bloggen vid liv :)

Ikväll tänkte jag klicka hem två klänningar från Nelly, kommer behöva eran hjälp så ni får säga vad ni tycker :)

Men nu 30 min powerwalk sen jobbet!
Puss

Helgen

Igår mös jag med min älsklings kille, gudson och hund och samt Kim och vendela. Vi mös framför en film och bara pratade och njöt av en perfekt lördagskväll.

Sen vart det så att Kim och Malte sov över och imorse så fick jag sällskap till jobbet, så himla mysigt!

Jag gick hem efter jobbet och möttes hemma av min sambo som gjorde pannkakor, så barnsligt gott!
Så pannkakor och mjölk vart kvällens middag ihop med säsong ett av sex and the city :)

Perfekt söndag?

Weeding

Min prins testat kläder inför bröllopet. Han kommer vara finast av alla och min lilla brudtärna också :)

04:03

Vad händer? Vem är jag just nu, i den här sekunden? Vem fan är jag? Någon måste berätta det för jag har ingen som helst aning och det skrämmer mig. Personen som jag varit den senaste veckan, det är inte jag! Jag är starkare än såhär?

Alla säger att det är normalt att känna vad jag känner och att det är normalt att inte kunna glömma. Men vad är egentligen normalt? Är det normalt att ta ett beslut som kan förändra hela ditt liv pga en annan
Människa? Ska en annan individ få ta ett sånt här stort beslut åt dig?

Varför får man inte mer tid på sig att bli säker? jag tog ett annat beslut precis innan och det beslutet var jag säker på, men det andra beslutet borde ha varit mitt egna.

Jag är så arg att det blev som det blev och att jag ångrar mig till en viss del, jag kan inte hjälpa att tänka på hur det skulle sett ut i dags läget! Hur min bästa vän sa att om det är någon som klarar det så är det du. Att mina systrar trösta mig och sa vi står bakom dig hur ditt beslut än ser ut att mina kloka kärleksfulla mamma bad mig att tänka till ordentligt och vara säker, och hur min bästa vän och pappa sa du löser det här, det vet jag.

Jag kan inte rå för att det här känns så starkt, att när jag gråter över det här så är det som om någon sakta kväver mig. Jag har aldrig känt såhär starkt över att bryta upp ett förhållande, eller över en sorglig film jag har känt den känslan en gång förut, och det var när jag sa farväl till min pappas farmor, världens finaste människa.

Den enda tryggheten jag kände på den begravningen var att hålla min stora systers hand, och att ha mina två systrar bredvid mig.

Nu räcker inga händer, tröstande ord eller råd till, min trygghet jag hade är borta den är död. Jag önskar att jag vore starkare, att jag kunde trösta mig själv och intala mig att jag tog rätt beslut och att det var det här jag ville. Men det går inte, jag har varje dag sen den händelsen måndagen den tjugotredje januari ångrat mitt beslut, även om jag intalar mig själv och mina nära att jag var säker så var jag aldrig det.

Att ångra ett sånt beslut kommer jag kanske aldrig att glömma, jag kommer nog aldrig förlåta varken dig eller mig att jag tog det beslutet för din skull, för du bad om det som en tjänst mot dig och för att jag bad om en gentjänst
- att du skulle försvinna ur mitt liv en gång för alla, att det skulle bli dom om du vore död.

Visste ni att..

Visste ni att

Att jag vill - flytta utomlands

Att jag har - Lätt att lita på helt fel personer

Att min senaste kyss - var med en bra kille, for once haha

Att jag lyssnar mycket på - musik och mitt hjärta

Att jag funderar på - hur jag ska spendera min sommar

Att jag pratar - jätte fort ibland

Att jag inte gillar - folk som ljuger

Att jag avskyr - personer som medvetet manipulerar sönder en annan människa och njuter av det

Att kärlek är - någonting mer än vad jag fått uppleva

Att jag gillar - att göra ingenting med rätt person

Att jag alltid kommer - tro det bästa av folk

Att sist jag grät var - när jag insåg att jag levt en lögn i ett och ett halvt år

Att jag är förälskad i - sommaren, skor och klänningar

Att när jag vaknar - på senaste tiden så har jag alltid ett fint sms att vakna till

Att innan jag går och lägger mig - tar jag bort sminket

Att idag - var en bra dag

Att jag tänker på - en person som på ett konstigt sätt finns i mina tankar

Att jag hoppas - att jag lärt mig något av mina misstag

Scorett

Åh idag har jag haft världens bästa dag på jobbet, jag älskar min lilla Scorett familj och jag har svårt att förstå att man kan ha sån tur och hamna med så underbara tjejer!

Fick med mig ett par så jävla snygga tofflor aka ballerina, spetsiga mocka i love! Ska ha dom till kavaj byxor eller chinos upp rullade till våren åh herregud vad inspo!

Nu verkar det som jag och min kära sambo ska hem till hennes familj på fredags mys, och jag vill verkligen träffa hennes lilla lillebror Leo. Vi har haft heytell kontakt om cars men aldrig setts haha! Söta barn!

Hur som, vad tycker ni om skorna?
Scorett 599:-

Patetisk

Hahaha jag kan inte sluta skratta, var du 30 eller 10? Jag antar att ni inte har så mycket att prata om så jag får bli erat samtals ämne! Även fast du inte känner mig har sett mig på över ett år eller vet någonting om vad jag gör eller hur jag ser ut! Det här gjorde min dag !!!

Wake up call

Blev väckt av fina Anna som var i trakterna, bästa sättet att bli väckt :)

Sen har jag legat och pratat med en person som jag faktiskt vill ska komma hem, han har varit utomlands sen februari och jag försöker få hem han :) en dag!

Nu ska jag göra mig i ordning sen dra iväg för ett jobb pass kör 12-19:15 idag och ikväll då vad händer då, bio någon?

Fml

Fml! Nu ska jag vara nykter resten av mars jag pallar inte mer. Plus att man blir väckt av sjukhuset med dåliga nyheter och plus att mina visdoms tänder är på väg och det gör ont och ah fan hatar den här dagen, jag sticker och jobbar så räkna med kass uppdatering idag

Hejdå

Haha

Haha jag är så jävla snygg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941896.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941896.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941906.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941906.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941949.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193941952.jpg" class="image">

Utgång

Jaha och då blev det utgång, dom oplanerade kvällarna blir bäst :) ses på collage :)

Work

Frukost

Gröt med kanel blev det till frukost och sen en halv liter vatten efter :)

Nu ligger jag och försöker klura ut vad jag ska ha på mig, alltid lika svårt! Har ingen inspo överhuvudtaget tyvärr!

Men sen blir det promenad till jobbet och idag jobbar jag till 19:15

Onsdag

God morgon :)
Jag vaknade av att Vendela gick iväg nu klockan nio och min klocka ringer inte förrän klockan 10, så här ligger jag och njuter av vad jag ser utanför fönstret BLÅ HIMMEL OCH SOL!

Idag är det en självklarhet att det blir promenad till jobbet, och ikväll vad händer då? Utgång eller inte? Just nu har jag sån äcklig huvudvärk att jag skulle vilja lägga mg ner och inte behöva gå upp på 1 månad.

Får stanna på Apoteket och köpa Ipren och c-vitamin.

Ska ni ut ikväll? (jag vet att ni inte kan svara eller kommentera nåt nu pga att jag mobil bloggar och det suger, men snart är det flytt för bloggen och då blir det mycket bättre)

Dreams

Vad är det för jävla fel på mig? Varför drömmer jag dessa sjuka verkliga mardrömmar? Dom handlar inte om monster som försöker döda mig utan om saker som faktiskt hänt och saker som kan eller kunde ha hänt!

Jag somnade 30 minuter i soffan och har en av dom sjukaste drömmarna på länge, jag kände varje känsla så äkta, varje rörelse och ord var som på riktigt. Tårarna, glädjen, rädslan och paniken allting har jag känt och kände i drömmen, jag vaknar och vet inte vad som är på riktigt längre och jag var inte säker på vilket beslut jag tagit för ett par veckor sedan, gjorde jag det eller inte?


Oth

Pw dusch brun utan sol frukost och nu one tree Hill med frugan säsong sex. Det sjuka är att jag bölar tio minuter in av första skivan omg hur ska det gå?

Sunshine

God morgon sunshines!
Jag har seriöst nu haft ont i huvudet i 4 dagar, tror bestämt att min kropp säger ifrån lite eller det är vad jag intalar mig själv i alla fall.

Så nu ska jag bege mig ut på en power walk för att röra på mig och sen så för att få frisk luft, sen ska jag hem och göra frukost och fixa mig lite. Känner mig himla blek så blir nog lite bus efter en dusch!

Sen kommer jag och Vendela ligga i soffan och titta på säsong sex av one tree Hill, vi har längtat efter det här haha :)

Hur ser eran dag ut?

The morning after?

En kompis till mig ställde en rolig fråga, en fråga som en del aldrig skulle svara på för dom "vuxit" upp men som en del skrattar och ärligt svarar på.
- vad gör du dagen efter en bortamatch om du vaknar först?

Jag skulle kunna rabbla om det här ämnet i timmar, om mina pinsamma dagen efter historier och mina vänners ännu roligare men sen känner jag att så kul ska vi inte ha de.

Men jag är inte den som är den, jag skäms inte och jag är ganska öppen om ytliga och pinsamma saker det är skillnad när det gäller känslor och äkta saker. Så jag har inget att dölja om det här.

Vaknar jag först då ber jag en tyst bön om att killen på andra sidan sängen inte ska vakna, och det gäller tyvärr även killar som jag känner något för, killar som är mer som vänner och så dom man inte känner något för.

Jag brukar be min bön och sen är jag snabb tyst och smidig ut ur lägenheten, byter om på vägen till dörren. Varför? För jag vill inte att det ska bli en grej av allting, att det ska bli förstorat.

Är man vänner ja då hörs man ju ändå efter, har båda ett intresse ja samma sak där då hörs man efter och är det inga känslor inblandat då tror jag att det är skönt för båda att ena personen är spårlöst borta!

Om man tror att det kan vara något intresse där eller om det bara är värt en natt till så våga lämna ditt nummer.

MEN tänk fan efter innan du gör det, jag har lämnat mitt nummer en enda gång och ångrar mig idag. När han sov hittade jag en smutsig avriven pappersbit som jag skrev ner mitt mobil nummer på han hörde av sig och i den stunden var jag nöjd över mitt beslut att lämna numret, idag var det nog det sämsta beslut jag tagit efter 2 absint shottar och ett par sex on the beach. Jag hade hans nummer och jag hade aldrig hört av mig så varför gav jag han mitt nummer?

Ah hur som, tänk efter innan du ger ut ditt nummer annars smyger du bara ut som jag gör och 58 % av Sveriges tjejer!

nelly

har fastnat för en klänning på nelly, den vore perfekt att ha på min brors bröllop i augusti ihop med lockigt långt hår och beiga klackar. Jag är såld, vad tror ni?



Festklänningar , Cat Print Dress , Honor Gold - NELLY.COM


 

Bye bye

Min blogg är verkligen inne på sin sista refräng, det går inte att kommentera och den strular med bilder osv! Så jag ska ta död på den här bloggen.

Lugn nu, självklart ska jag inte sluta blogga men har blivit erbjuden en plats på en annan portal som bokstavligen känns mer hemma så förhoppningsvis följer ni mig där och så blir allt mycket bättre :)

När det sker är ej klart men förhoppningsvis snart :)

Moda

Älskade vår och vänner, myser på moda!

Wait

Som vanligt är jag klar först, väntar på Vendela och Paulina så blir det en fika i solen. Vad gör ni idag?

T

Tog en härlig power walk och efter det blev det en härlig brunch på mango och äpple!
Sitter och kollar big Brother och kan inte låta bli att skratta när jag tänker på att rodney sa i sommras
- big Brother blir aldrig lika bra som när jag var med!

Idag då, vad händer? Ska göra mig i ordning och sen kanske en kaffe på en uteservering!

Pw

Jävla drömmar som aldrig vill försvinna, jävla skit verklighet som är så läskigt lik drömmarna! Jag orkar fan inte mer!

Nu ska jag göra mig klar för en power walk i detta underbara vår väder, har sovit bort alldeles för mycket av min lediga måndag, shape up!

Mys

Off

Ligger nerbäddad i soffan och pratar med min sambo, jag vet att hon aldrig dömer mig men samtidigt kan jag inte låta bli att skämmas när jag berättar det som funnits i mitt huvud idag.

Ikväll blir det mat och mys framför tvn och en bra film. Precis vad jag behöver.

Imorgon blir det att starta dagen med en power walk sen får vi se vad man lyckas med!

Nu ska jag krypa ner och försöka få bort vissa tankar och bara mysa.

Dead end

Idag är en sån dag som jag helst vill slippa, jag vill inte jobba, prata, träffa någon och framför allt inte dig!

Jag hatar mig själv idag, hatar mig själv för att jag gråter, att jag reagerade att jag började tänka! Idag är jag så besviken på mig själv att det är skrämmande. Idag skulle jag ge allt jag har för att få göra saker ogjorda och för att vara någon annanstans.

Fan idag vill jag ge upp

Mello

Åh melodifestivalen levererar äntligen efter hundra år!!

Kim gråter pga att Danny kom tvåa och Vendela snackar om Eric saade! Ja mysigare kväll får man leta efter

Mys

Det är grejer lite överallt och jag tog min första power nap i min nya underbara säng så fort Vendela drog iväg.

Nu väntar jag på frugan och Kim så ska vi mysa till melodifestivalen :)
Imorgon väntar jobb och en spring tur :)

Framåt

Det går framåt med möblering och fix, dock är jag så sjukt trött att jag nu tar ett break och ska gå och handla mat och lite sånt!

Ikväll blir det melodifestivalen och massa mys, joina?

Sthlm

Sitter på väg upp till stockholm, idag kommer jag bära flytta möblera och ikväll mysa! Så jag hör av mig här i eftermiddag :)

Good night

Home

Plockade upp min Mandy och sen drog vi till pitchers för mat och vin (cola för mig) ihop med födelsedags barnet Joanna, Hevi och abbe. Sen kom även Reshin förbi och vi drog oss till sf för att se devil inside och den sög men lyckades ändå skrämma skiten ur mig och Hevi, tack gode Gud att jag hade henne bredvid mig!

Underbar fredags kväll med Örebros finaste tjejer!

Det jobbigaste med att träffa tjejerna speciellt Amanda är att säga hej då, gör det oftast snabbt för att deppa ihop ensam!! Men tack för en grymt mysig kväll och grattis fina Joanna!

Dags för mig att sova, ska upp om 6 timmar :) PUSS

fredagsmys

huvudet tar kål på mig tagit alvedon utan att det hjälpt över huvudtaget!
förkylningen verkar aldrig vilja gå över!

Men nu ska jag dra mig in till Örebro för en hemlig sak, berättar när jag kommer hem.
Puss

rock men cute

tre olika vår stilar som alla faller mig i smaken, mest den rockiga och mer manliga looken i love it.



a new bed

lyckan som uppstår när pappa vägrar låta mig betala på Ikea haha.
Så efter en runda på säng avdelningen, letat rätt säng till just min kropp och min sov stil så är jag ägare av en säng som passar just mig och me only haha!
- vad väger du
- hur lång är du
- sido sovare eller magsovare?
- sover du ensam eller är sängen för två?

och tystnaden som uppstår när pappa kläcker ut sig
ikea damen - är sängen för dig eller är ni två?
jag - neej bara för mig
Pappa - ja dom som sover kvar får väl helt enkelt ta vad dom får

HAHAHAHAHA! han menade ju inte riktigt det jag tänkte på men kunde inte låta bli att bryta ihop.
Så nu längtar jag tills imorgon kväll då jag får sova i en ny säng med nya sängkläder och hela kittet, im going to sleep like a baby.

Nu där emot måste jag fixa lite grejer, sen kanske om jag hinner ta en fika med miss nord, sen träffa min älskade lilltjej och sen ikväll är det mys kväll!

sideway

God morgon :)
Jag sov så himla skönt i mitt gamla rum som mamma bäddat i ordning och igår när jag kom hem så möttes jag av mina underbara fina föräldrar och presenter :) Fick en jätte fin lampa som jag tittat på länge då mamma har den i rosa i mitt gamla rum här hemma. sen fick jag ljus lyktor och en jätte fin kopp, får visa er allt när det står på plats i lägenheten!

Nu håller jag på att sminka mig och sen ska jag och min pappa faktiskt iväg till Ikea då mamma skulle jobba och pappa erbjöd sig, så nu blir det ny säng, sängbord sängkläder och sådär :)

älskar att komma hem!

Home

Rehab! Om 15 minuter är jag framme och min underbara storasyster hämtar upp mig då mamma och pappa är på teater!

Jag ska laga mat och sen njuta av ett bubbel bad och ha fix kväll! Perfekt rehab inför morgondagen!

Kryssa

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193020780.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193020780.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193021043.jpg" class="image">

Kryssa kryssa

Vart ska jag börja? Kryssningen är över och jag har minnesluckor blåmärken och så sjukt mycket att berätta!

Men vart ska jag börja? Om att vi var fulla redan när vi gick på båten? Eller att 50% av alla människor var utklädda till hippies? Att jag försvinner och hamnar mitt i bråket men lyckas bli räddad av Fabian bengtsson samt få ett eget hippie band? Att tjejerna försökte få personalen att ropa efter mig i högtalaren efter jag blivit iväg buren av okänd man vi kan kalla honom Borat, att Kim också blev hippie, att vakten försökte ragga upp Vendela, eller att Kim lekte titanic med mr x, att jag hamnar i bråk med 4 killar pga Kim skriker ord på grekiska och påstår sig vara från Grekland, att Vendela duka upp buffé på dansgolvet??, att vi en timme innan vi ska gå av träffar folk som var på Rhodos, att vi sitter på lunchen idag och Kims ragg hamnar i bordet bakom oss och killen vid andra bordet lägger till mig på Facebook, tystnaden som uppstår när vi inser att vi alltid hamnar i den här situationen och att fml inte längre fungerar utan att vi uttrycker oss med - fmf fuck My friends!

Kryssningen levererar och fullast vinner och tydligen vann jag? Jag älskar min nya svin sida, life is life!

Nu sitter jag på tåget på väg hem till mina nära och kära för en kort stund, på lördag återvänder jag till mitt fina Stockholm!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_193019982.jpg" class="image">

packningen från helvetet

okej mitt inlägg raderades och jag har ingen energi att göra ett nytt åt er, sorry!

Men om en timma ska vi dra iväg mot båten sen så har jag en enda regel för mig själv ikväll och det är tänk inte, tänk inte ens tanken att tänka ikväll. jag har slängt ner lite kläder i en väska och gav upp när jag inte fick igen den, jag slängde ut allt och blundade och drog tag i det som låg närmast mig, så ah vi får hoppas gudarna gav mig en bra outfit ikväll men spelar egentligen ingen roll för brevid mina tjejer så är jag aldrig i deras klass ändå :)

anyway anyhow, lilla lördag älskade onsdag vi möts igen :)



pw

Jag känner mig fortfarande inte alls pigg så istället för gymmet så ska jag ge mig ut på en power walk.
Sen måste jag svänga förbi apoteket och systemet sen är jag reeeaaddyyy!

ska sätta på mig stegräknaren för att se hur många steg jag tar, igår tog jag över 10 000 och då var det inte hela dagen ens så det känns helt okej man ska normalt sett gå 10 000 steg för att gå ner i vikt eller behålla vikten.

thanks allah god jesus and me

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN JESUS GUD BUDDAH OCH MIG SJÄLV TACK!

på lördag kommer hela flytt bilen med mina saker, och ett lass från ikea. Jag är så jävla lycklig att jag tror inte ni förstår. Eftersom min planering ihop med Vendelas planering så vart det liksom så att vi råkade planera ut möblerna vid ett tillfälle men inte att få hit dom nya, fcuk!
Så lilla jag har fått legat på en madrass, jävligt skön madrass but still.
Det har varit tillfällen då jag fått sova i en säng men jag gillar ju mest att vakna upp hemma i min säng så därför är jag så taggad för att få en ny säng levererad på lördag. Slängde min andra på soptippen, kände att ut med allt gammalt och in med allt nytt och då rök sängen också och en hel del andra möbler också haha.

Så på lördag ska jag mamma och mina systrar på projekt ikea och shoppa, sen på lördag åker jag min pappa och mina extra bröder, dvs mina systrars killar upp till stockholm och agerar flyttgubbar. plus att dom får se vart jag bor så två flugor i en smäll.

Sitter just nu och väljer sängram och nya sängkläder, samt kuddar och överkast im in love.


onsdag, lilla underbara lördag

God morgon snyggingar!
Jag har städat i ordning lite nu på morgonen och packat klart och sitter nu och bara njuter av att inte göra någonting alls. MEN jag ska inte bara sitta på min rumpa hela dagen utan snart ska jag göra mig lite i ordning för en power walk och när den power walken är slut ska jag stanna på systemet.

Sen i eftermiddag ska jag möta mina tre musketörer, ja jag vet vi blir fyra men man kan aldrog bli för många right? Så ska vi dra iväg till hamnen och dra iväg på en jävligt spårad kryssning. Detta blir min första kryssning så den ska fan bli minnesvärd, det enda som är okej att inte komma ihåg är saker som skett under en minneslucka.

Jag älskar mitt liv och dom som gör mitt liv så jävla roligt, som den senaste tiden har mina vänner tagit mig till nya uteställen, nya restauranger och till med till nya drömmar jag har så mycket planer att jag blir helt galen.
Men hur som helst, idag rycker min båt oskuld shooofuckinghooo.

jag är inne i en i dont care im young period och jag älskar det, varje sekund av det!!

True song

The veronicas - revenge Your eyes stare and they're staring right through me. You're right there but it's like you never knew me! Im so mad at you right know i can't even find the words, and you're on the way down, i can't wait to see you burn. You try to make me hate that girl, when i should be hating you! WHAT THE HELLS WRONG WITH YOU?

Walk

Jag tog en promenad hem efter jobbet och ångrar mig verkligen inte. Fick uppleva att killar kan flörta på dom mest oväntade ställena haha!

Slängde ihop en omelett med paprika kalkon och tomat och nu ska jag börja packa och städa i ordning!

Imorgon är det kryssning som gäller, wild and crazy! Taggad taggad! Ska bli så jävla kul att göra något annat!

Tiadag

Kunde ju ha vaknat upp till värre sms måste jag få säga, nu kommer jag le hela dagen!

Ska snart gå till jobbet, efterlängtade Nina jobbar idag. Har inte träffat henne på två veckor så det ska bli så himla kul och uppdatera varandra!

Efter jobbet ska jag möta Malin för kvälls mys på John chris. Vi behöver också uppdatera varandra sist vi sågs var vi onyktra och skulle mötas på white men Malin kom
Aldrig och i lördags skulle vi mötas på white men jag kom aldrig haha va fan!

Har så mycket planerat nu denna vecka att jag är utom mig av lycka, nu vet hur det känns va? :)

Honey in home

Ligger hemma nu efter en dag på jobbet, ganska lugn dag så var skönt att komma hem!

Slängde ihop lite mat och insåg att det är rätt lätt att inte äta kolhydrater, eller i alla fall lätt att laga god mat utan kolhydrater! Fläskfilé sås och advokado, yepp!

Ska ta och duscha nu och smörja mig med brun utan sol. Imorgon blir det jobb och sen kvalitets fika med Malin, känns som det är dags för en uppdate :)

Lunch

Inte för dålig lunch idag, sommar känsla!

Måndag

God morgon jag håller på och gör mig i ordning för att dra till jobbet, äntligen mår jag bra så jag kan jobba :) dock hostar jag som en galning och är snorig så träning får vänta ett tag!

Jag ska gå till jobbet idag, passa på att njuta av solen.

Somebody that i used to know

Jag fick det bevisat, uppslängt i ansiktet igår att jag gjorde fel val förra sommaren! Jag gjorde fel val varje dag i ett och ett halvt år och igår var det så tydligt helt plötsligt! Vi känner inte ens varandra, vet bara vilka varandra är. Vi tittar och tänker men mer stake finns det inte, och för första gången så vart det så tydligt!

Saker och ting blir mer tydliga varje dag, folk som lovar att aldrig ljuga för en dom ljuger. Saker du inte vill ha får du serverat och det du vill ha måste du döda för att få!

Love life

Gårdagen är en dimma av underbara vänner, shots, dansande, sjuka händelser och otroligt många skratt!

Moda magenta och sen en efterfest som vi lämnade för två timmar sen, livet är rätt jävla spårat när man lever det på bästa sätt :)

Uppdaterar er mer sen nu ska jag laga omelett och duscha :)

Vin

Ska möta tjejerna för ett glas vin på moda, sen får vi se :)

Träna

Jag känner för att springa mig svettig på ett löpband, att ta i tills jag inte klarar mer, jag vill känna hur fettet bränner och hur skönt det känns efteråt! Men jag ligger här hemma fortfarande förkyld och inser att jag måste begränsa mig då jag knappt kan andas!

Ah får nöja mig med att äta nyttigt nu då!

Drop

Ligger hemma, kan inte sova!!
Försöker planera någonting som är så jävla svårt, så otroligt viktigt men samtidigt meningslöst! Jag har alltid försökt lyssnat på vad jag vill göra men har alltid lyckats blivit stoppad av vänner eller pojkvänner! Nu vill jag göra saker som jag alltid velat gjort. Jag känner lite att jag måste få göra det här, för annars kommer jag bli gammal tråkig och ångra en massa!

Jag vill leva i nuet, farligt och jävligt klantigt. Jag vill inte slösa mer tid på människor som är lite för fega och egoistiska utan jag vill komma ihåg den här tiden i resten av mitt liv och jag vill kunna minnas den ihop med mina närmsta.

Jag vill inte hamna i ett fack som passar er, för jag är inte som ni är, jag har alltid velat dra, jag har alltid letat efter drama, jag har alltid älskat att leva oansvarigt. Ja och jag kanske är omogen i era ögon men jag kunde inte bry mig mindre, för jag är på den punkt i livet som jag alltid kommer minnas och jag vill göra så mycket jag bara kan! Jag vill leva för nätterna, vakna upp och tänka va fan hände? Jag vill vara ung så länge jag bara kan! För jag vill aldrig behöva vakna upp och tänka

- tänk om, vad hade hänt, vad borde jag ha gjort,

Mys

Kim bjöd oss på fredags middag ikväll och nu myser jag med mina favorit tjejer favorit katt och favorit chihuahua :)

Nu ligger vi i soffan och har officiellt fredags mys! Avicii blev inställt i Globen och förlåt men jag njuter :)

Uteservering

Myser med tjejerna och hundarna på baresso

Bättre?

Jag har vaknat nu, är piggare än tidigare men fortfarande inte bra! Då tänker jag såhär jag borde ligga inne hela dagen idag också men det är så himla fint väder så jag vill unna mig en lunch i solen är det så fel?

Sen vill jag unna mig mitt efterlängtade linne som jag tyvärr tror är slut, sen kan jag köpa halstabletter och sen lägga mig och sova resten av helgen! Det känns okej men jag måste få luft!! Sen så känner jag att jag måste bli frisk så att jag kan dra igång min träning, fan får panik här hemma!

Jag får väcka Vendela och se vad hon känner, hon snacka om brunch igår så får se hur hon mår!

!

Öh sjukstugan fortsätter, god natt

inspo

jag såg ett linne på zara här om dagen och när jag skulle köpa det någon dag senare så hittade jag det inte, och jag blir så trött på mig själv för jag har själv jobbat i klädbutik och gillar man nåt så ska man köpa det direkt, annars ångrar man sig och det tar slut, åh så irriterande. anyway jag ska iväg imorgon och kolla om jag hittar det i någon annan zara butik, jag måste ha detta linne.

Själv kommer jag aldrig bära det som hon på bilden, utan med höga svarta tajta jeans instoppat lite slarvigt i midjan pumps och ruffsigt lockigt hår och sotad sminkning med klär röda läppar. ne fan jag blir ursäkta mig kåt av inspo här.

still in bed

Jag ligger här i sängen, hostar snyter mig, knaprar ipren, snortar lite nässpray, läser tidningar och tycker synd om mig själv, men samtidigt har jag ångest av att bara ligga här, och glo!!!
Jag har ett sånt extremt tränings sug att det rycker i hela kroppen, jag längtar tills jag får börja träna och hoppas på ett lätt konditions pass till helgen.

Sen får jag ångest över att jag inte ger er något intressant alls i bloggen, shame on me.
men har inte alls mycket att ge er just nu, min vardag är grå tråkigt och jävligt snorig just nu.

Ligger och lyssnar på Thin Lizzy och drar en repa längst memory lane, gud vad det var underbart att vara 18, och ingenting mer än bara 18.




haha tur att det är minnen man spar och inte utseendet.

spring

Smile

Haha min sambo får mig att skratta trots att jag mår riktigt jävla pyton!!

Jag - gissa hur gammal Rebecca Simonsson är
Vendela - vem är det?
Jag - men det vet du väl bloggare dj?
Vendela - (tystnad)
Jag - men kom igen nu??
Vendela - men alltså när ska du lära dig att jag är jääätttee dålig på namn
( jag visar en bild på Rebecca ur senaste numret av solo)
Vendela - och ansikten


:(

Varning för äckligt inlägg!
Jag har svettats så extremt mycket inatt att 4 linnen ligger blöta i tvätt korgen, så när jag rör mig så fryser jag för att sen svettas ihjäl! Mina lakan är genom
blöta och jag hostar så mycket att det smakar blod i hela munnen!

Nu ligger jag på toalett golvet på badrums mattan bara för att det är så kallt och skönt här, snart fryser jag väl dock igen så vi får se vart det slutar!

C

Tröstar mig i den här hemska sjukperioden med att dessa sötnosar ramlade in i butiken idag och snart i persika orangea också!

RSS 2.0