sjukling

Gårdagens inlägg resulterade i att folk hörde av sig och gav ett otroligt stöd! Tack! Jag ångrar inte att jag gav ett svar på tal jag ångrar inte att dela med mig av vad jag gått igenom, för det är en del av mig!

Hur som helst, nu ligger jag nerbäddad i sängen och klarade bara av 4 timmar på jobbet sen bröt jag ihop, jag är så löjligt sjuk att jag har till och med ont i fingrarna när jag skriver?

Jag skulle till Apoteket och vårdcentralen men jag orkar inte, får göra det imorgon! Det enda jag ska göra idag är att ligga här och kolla film och tycka synd om mig själv!

Den som kommer med Alvedon, nässpray, glass och filmer den är jag beredd att dö för just nu!

:(

anonyma as

 Tid 
"hon" om makeup brush:
Herregud omfg måste bara fråga hur blåst är du egentligen? Din kille Mathias var otrogen mot dig heeeelllaaa erat "perfekta" förhållande och du fattar fan ingenting eller blundar du? Var du rädd för att bli ensam? Tragiskt att en sån fin tjej inte ser längre


öh oj, hur ska jag reagera på det här? Det första jag tänkte på var att namnet var fel stavat sen så kände jag en känsla av ironi och sen blev jag rent ut sagt riktigt jävla förbannad. vem fan är du att kommentera min blogg om mitt privat liv om saker du inte har en jävla anning om? vem fan är du att sitta och över huvudtaget kommentera?

jag brukar inte bry mig om anonyma kommentarer för jag har märkt att ni är en del som är tuffa bakom era datorer och alltid använder er av samma namn "anonym", jag brukar faktiskt skratta och tycka att ni är jävligt avundsjuka. Men den här kommentarern kan jag inte släppa. Vad fan vill du/ni har för svar på det här?
Jag vet inte hur jag ska svara eller om jag ens borde svara men det här min blogg, mitt liv och jag vill kunna stå upp för mig själv och ingen jävel ska kunna trycka ner mig på min hemma plan.

Jag ska förklara en sak för dig/ni som skrev den kommentaren, jag kan på rak arm säga att jag tror inte du/ni någonsin varit kära så otroligt mycket, ni/du har aldrig älskat en annan människa mer än dig själv, du har aldrig gett allt och förlorat allt för en annan människa och jag hoppas du hittar någon som ger dig den där känslan, känslan av att allting är möjligt en kärlek så stark att man behöver inget annat än honom, jag hoppas du hittar det sen hoppas jag att det skiter sig för er och att du går igenom samma helvete som jag, för tro mig då är den enda gången du kommer förstå mig.

Jag har under ett och ett halvt år blivit bedragen, sviken, manipulerad, slagen och hånad av en person jag skulle kunna dö och döda för. Jag har konfornterat honom men på något konstigt sätt så vart det alltid mitt fel. Jag har sett bevis efter bevis, hållt allting inom mig byggt upp en människa inom mig som tog allt det här, en person som inte längre var jag. Jag var en annan person som hela tiden fick skit och tog skit, jag accepterade hans betende och på så sätt kanske jag var blåst dum och blundade? jag vet inte, jag kan inte svara på det.

Men jag kan svara på en sak och det är att vårat förhållande var aldrig perfekt, det visste jag och det blundade jag aldrig för. Jag blundade heller aldrig för att jag aldrig dög för honom, var fin nog för honom eller kom från rätt familj enligt honom, jag blundade aldrig för att han ljög för mig, utan han visste om att varje lögn han drog såg jag igenom, men han ljög ändå.
Jag blundade aldrig för att han var otrogen emot mig, att han svek mig, ljög och manipulerade mig jag blundade inte heller den gången jag blev inslängd i ett glasbord, det enda jag riktigt blundade för var att jag hade förlorat mig själv.

Så där har du/ni det, jag stannade hos honom för att han talade om för mig så många gånger att utan honom så hade jag ingenting, mitt liv var inte värdigt att leva. Jag skulle förlora allt jag hade om jag valde att lämna honom, jag och mina vänner skulle passa oss om jag lämnade honom. Jag stannade utav räddsla, hur känns det?

Jga vet inte vem du/ni är och varför ni anser att det är okej att yttra en sån kommentar om en sak som är jävligt jobbigt för mig, jag är glad att han äntligen är ur mitt liv men tro mig jag har mycket jobb kvar att reparera framför allt för mig själv. Jag vet inte vad ni får ut av att trycka på den känsliga punkten hos mig, men där har ni det.

Jag vet att han var otrogen mot mig från dag ett av vårat förhållande, jag vet att han ljög för mig, jag vet att han svek allting vi hade byggt upp, jag vet att han manipulerade sönder hela min värld och jag vet att han njöt av det, jag vet att han förstörde någonting hos mig, jag vet att jag aldrig kommer kunna lita på en ny människa igen, jag vet att jag förlorat så otroligt mycket, jag vet att jag gjorde dåliga val, och jag vet att jag inte betydde något för honom utan att jag var en ägodel, hur tror ni det känns att älska någon mer än man älskar sig själv och för den personen är du bara en grej en ägodel.

Jag hoppas ni fick vad ni ville, och jag hoppas att ni på något sjutk sätt njuter av att jag förlorade mig själv för någon annan. Men medans ni sítter där och njuter av att mitt liv gick i tusen delar så kom ihåg en sak att jag är idag pga allt det som hänt mig en ny människa som vet mitt värde, och uppskattar det, det borde ni också göra.


image description

Converse

Ikea !

Oj, det blev en sväng till ikea med bästa Anna! Vi skulle bara titta men jag köpte en klädställning galgar badrums matta ljus och vina glas vasar, så jag små plockar och börjar inreda lite i våran framtida walk in closet :)

Men jag orkar inte mycket innan jag blir yr, så ska ta en Ipren sen vila en stund! Sen måste jag till ica och handla och sen är det kurera mig som gäller! Ska somna tidigt ikväll då jag trots feber tänker jobba imorgon :)

makeup brush

Försöker hålla mig sysselsatt nu så jag inte ska dö av uttråkighet, går det?
Jag håller på och tvättar mina sminkborstar, och medans dom torkar nu så ska jag rensa min smunkväska. Jag har alltså så sjukt mycket skit, rent ut sagt! ögonskuggorna ligger liksom i garderoben, badrummet, sminkväskan och håll i er.... hittade 3 st i min underklädeslåda igår wtf liksom? har jag så dålig ordning.bilden är lånad från makeupisglam.blogg.se

Sick bitch

Jag är så äckligt tränings sugen att jag dör, men självklart ligger jag här tvär sjuk och har på känn att om jag tränar då ah det är min död!

Men jag ska i allafall gå till gymmet idag signa för mitt gymkort och kolla hur det ser ut, så kan jag köra igång direkt när jag är frisk :)

Jag måste bli bättre idag för imorgon ska jag jobba, tänker inte sjukskriva mg en gång till! Så idag ska jag kurera mig med te Ipren soppa frukt och halstabletter! Sen ta en promenad till gymmet fixa det och sen bara mysa! Åh vart galet sugen på att köpa en mjukisdräkt?? Ah ne stanna inne och kurera sig ;)

Feber yrsel mat och träning

Okej detox in my ass!
Min feber kräver nån slags varm mat och när jag helt plötsligt får soppa hem levererad då bryr jag mig faktiskt inte!

Jag mådde mycket bättre efter att fått i mig mat och jag ångrar mig inte alls. Dock har jag tränings sug som inåt helvete och funderar på att köra ett pass imorgon.

Men får se hur jag mår, hoppas mat och Ipren gjorde mig bra så jag står på benen imorgon!

Nu ska jag dricka en halv liter vatten och krypa ner i sängen!
Vi hörs imorgon!

Okej!!! Jag dör!
Hostar sönder mina lungor och är yr av feber, jag gnäller till Vendela varenda sekund och önskar jag låg hemma hos mamma och blev ompysslad och bortskämd, herregud vad dåligt jag mår!!!!

Cut

Idag ryker mitt askblonda hår åt helvete jag ska bli blond, som jag var förut is blond!! Sen står jag och velar hur klippningen blir, en lång page?

Jag vet att för er är det ingen skillnad men ah jag är mesig när det gäller mitt hår

Detox

Day 1

Min hals har blivit ännu värre, jag hostat så fort jag andas och jag gissar på att febern är tillbaka, kul!

Men nu ska jag ta en promenad, rensa huvudet lite. Sen ska jag förbi Ica och köpa massa saker nu inför detoxen!
Rött te passar utmärkt till min hals i alla fall :)

Hörs sen så ska jag visa vad jag handlade med hem, för ni detoxar väl också?

Detox

Sitter här och dricker mängder med vatten och laddar upp för imorgon då jävlar händer det grejer!

Jag ska köra detox i minst 7 dagar nu, vilket betyder att jag bara får äta frukter och grönsaker samt dricka vatten och te under dessa dagar!!

Jag ska träna på det också så fatta chocken för min tillfälligt sjuka kropp, detox och konditionsträning startar imorgon!

Ska förbi Ica och fylla upp kylskåpet så jag klarar mig och inget mer skräp!

Och nu kommer det sjukaste, ett löfte jag kommer ha svårt att hålla men jag måste fan bevisa detta för mig själv!!! Mars månad all white ingen alkohol!!!

Är ni med mig?

Hostar mig i bitar

Ligger och hostar och inser att min förkylning är inte över utan den vägrar lämna mig :(

Trots detta så har jag ställt klockan på ringning och imorgon är det pw och sen ska jag till ett nytt gym som jag ska börja träna på. Nu jävlar!!

Funderar på att ha mars som en vit månad med träning träning träning!
Ska testa gymmet imorgon och se hur det känns, hoppas hostan blir bättre annars måste jag förbi apoteket och köpa host medicin!

Sundays sucks

Herregud hemska söndag, jag vaknade tidigt fixade ett ärende och åkte hem och däckade vakna upp strax efter fem och hela denna fina söndag var slut!

Nu så håller jag och min sambo på och fixar middag, sen blir det film och mys är fortfarande rätt död!

Imorgon skapar jag drama i mitt liv, Elin ska sätta saxen i mig och jag ska klippa av mig mitt hår, fan nån jävla spänning behöver jag haha!

Sen ska jag träna om jag mår bra och även träffa mina donnan Sofia för en måndags öl! Vi Närke tjejer måste hålla ihop :)

Back

Nu mår jag bättre, har haft min sjuk period nu så tamefan om jag inte blir helt frisk nu!

Ska ta mig ut en sväng för ett ärende, sen njuta av vädret genom att promenerar hem :)

Last page

När det kommer till dig så har det aldrig varit svårt för mig att förlåta alla dina misstag, eller att glömma dig och sluta känna något för dig. Jag trodde det skulle vara det svåraste någonsin, men jag hade fel!

Det som är jobbigt för mig är att glömma all skit du gjort mot mig och hur du manipulerade sönder hela min värld. Att behöva bygga upp mig själv samtidigt som jag måste bygga upp någon slags världsbild, det är skit svårt och det tar tid.

Jag insåg inte hur skadad jag var tills en natt när jag vaknade skrikandes och gråtande ur en dröm, en dröm som var så verklig att smärtan gjorde ont även när jag vaknade.
Det gjorde så ont och jag var så rädd att jag var tvungen att sova ihop med Vendela för att slippa känna den hemska känslan, känslan av att vara rädd och panikslagen.

Hon fick ligga flera nätter och höra mig gråta, prata och vara rädd i sömnen. För jag var rädd varje jävla dag, vaken eller inte.
Hon fick ligga bredvid mig och försöka lugna ner mig, prata med mig som om jag inte förstod någonting som om jag vore ett barn bara för att få mig att vakna och sen somna om.

Idag kan jag av egna erfarenheter säger att fysisk misshandel är lättare att glömma än vad psykisk misshandel är, att bli nertryckt i golvet och få slag i ansiktet är rena rama dagis om man jämför med att bli manipulerad under en längre tid!

Jag vet hur det känns att inte tro man förtjänar någonting, hur det känns att inte tro på sig själv. Jag vet hur det känns att bli nertryckt till marken, och hur det känns att tro att allt som händer är ens egna fel och att man förtjänar det!

Jag vet hur det är att efter ett sånt förhållande inte förstå hur fin och bra man faktiskt är som person, jag har verkligen jätte svårt att förstå varför jag får komplimanger och varför killar fastnar för mig? Jag kan inte förstå det eller fastna själv, för att jag är hela tiden inställd på baksidorna. Jag vill inte uppleva något sånt igen så jag har stängt av, jag beter mig som killar har betett sig mot mig, jag är ett svin!

Jag kommer ihåg nätterna när du pratade om din "dåliga" barndom och gav mig dåligt samvete för att jag älska min familj, jag kommer ihåg första gången du ljög för mig men la över det på mig, jag kommer ihåg när jag tänkte han är inte värd det, men du lyckades ändå få mig att tro det, jag kommer ihåg hur du levde ett dubbel liv, och klandrade alla utom dig själv, jag kommer ihåg när du bad mig att dela en framtid med dig, och jag kommer ihåg att jag aldrig ville skriva mitt namn på dörren, jag kommer ihåg nätterna då någon annan var bättre än du, jag kommer ihåg hur du grät och bad mig stanna jag kommer ihåg när du ville finnas där för mig, men jag kommer också ihåg känslan av att veta att jag aldrig mer behöver se dig. Lättnad!

Hade inte jag haft det enorma stödet jag har runt omkring mig så hade jag varit körd, jag hade suttit ännu djupare i skiten och mått ännu sämre, och jag kan aldrig tacka er alla tillräckligt, men jag måste bara få säga att jag är för första gången på länge jävligt stolt över mig själv, att jag är där jag är idag!


Sjukling

Mår skit verkligen men får dra på ett smile och bita ihop, jobbet kallar och vi är redan sjuk personal så fick jobba 10-19:15 istället för 13-19:15!

Därför bloggen får lida, jag är verkligen helt slö i hela kroppen! Får hoppas det blir bättre så vi hörs oftare :)

Bjuder på en bild på min fina älskling, saknar henne redan!

Sjuk

Okej feber och allmänt seg! Sov två timmar inatt och är nu på väg till jobbet. Jag kommer dö under dagen det är en sak som är hundra!!

Nu ska jag knapra Ipren och hoppas på att det hjälper, sen ikväll ska jag begravs mig med filmer och inte göra något alls! Hörs kanske under dagen sorry

Bjuder på en bild på mina fina från igår, btw cp kväll!!! Har på känn att jag borde undvika alkohol ett tag?

Öh

Vinet är inhandlat nu blir det middag och att försöka göra mig i ordning sen dra hem till Simon och dricka lite vin sen dra till rose för Kims champagne bjudning, jag har noll inspiration för kvällens outfit får man gå ut i mjukiskläder?

fancy

thats why i left

ville inte va den
som blev kvar

get it

Fick massa frågor om vart jag köpte mitt as läckra armband här om dagen, jag vet att det finns en liknande på nelly som synts på kenza i hennes blogg, men mitt är från Glitter och tror det kostade 179.
Jag vet att jag är sämst på att säga vart jag köpt allt men ja jag ska försöka verkligen, att bli lite bättre.

image description

vad tycker ni, hiss eller diss?

im leaving

god morgon!
jag mår sådär va, knaprar ipren och allt för att orka sätta mig på tåget och åka hem. Jag har ont i halva kroppen och vill inget annat än att krypa ner i en säng med massa bra filmer och sen ligga där tills jag somnar.

Men ne tåg var det ja, om en timma ska jag åka iväg till stationen och bege mig hemåt till Stockholm, sen ska jag stanna på apoteket och köpa massa mirakel saker och sen blir det hemåt igen.
Att jag sen har glömt hörlurarna hemma gör det hela ännu jobbigare, på vägen till örebro sov jag eftersom jag hade hög feber men nu då när jag mest mår dåligt och bara har 37,8 då krävs musik för att jag ska överleva.. herregud!

ah ne men vi får väl se jag får uppdatera er från tåget hur det går, jag tänker dock inte lägga ut en dagens outfit bild eller något för just nu har jag donuten på huvudet lite smink och ögon som hänger och hel tråkigt svart outfit, tror till och med att det står sjuk i pannan på mig :O

hörs sen PUSS

11110

nothing can last forever

true

Dagens halvt

Tjoffs tjoffs nu drar jag mig in till stan till Mandy, det blir att dra en repa på stan och sen fika ska njuta av varje sjuk sekund med henne åker hem imorgon :(

tisdag

heeeej! jag blev väckt av en liten tjej imorse typ 8
- dää däää hej
sen satt hon vid datorn och spela högsta volym, men jag lyckades somna om men vaknade nu och är helt död men samtidigt kan jag inte somna om, så lika bra att försöka bli lite pigg.

Idag ska in till stan för att träffa Mandy, vi ska ha en hel dag.
jag kommer blogga från mobilen men tydligen är det den som gör så ni inte kan kommentera, ni kan bara göra det om jag bloggar från en dator irriterande.

ps, sjuk dröm sjuuuk jävla dröm jag hade!
nu måste jag duscha hörs sen PUSS

kommentar

har fått veta att det inte går att kommentera min blogg för en del, va fan?
ska försöka fixa det, annars byter jag till egen domän, vad tycker ni? ne just fan ni kan inte svara haha.

hur som helst jag har myst ihop med min prinsessa ikväll, samt skrattat ihjäl mig med mina systrar.
nu ska jag krypa ner i ett bad och tända ljus och bara njuta, imorgon väntar en hel del ihop med min mandy.

??

Wtf jag har ett hål i armen vad är det med mig idag, nu ska jag hämta min tjej på dagis sen blir det lejon kungen och fruktstund med henne i soffa tjoho att vara sjuk är rätt skönt, eller?

Tatto

min nästa tatuering blir nog nu i april, men vart fan ska jag ha den?
underarmen, nyckelbenet eller revbenet??

det är en text på 9 ord.

Aj :(

Läskiga sjukhus, jag gillar inte detta stick i fingret undersökning och så sköt dom in saker i armen på mig som sagt tjofuckingho nu säckar jag med min feber :((

Morning kiss

God morgon mina skönheter!
Jag är så jävla trött, och nu ska jag snart dra mig till tåget och åka in till Örebro och till sist gå till sjukhuset!

Sen måste jag hem mår så jävla dåligt, sova och ta ett varmt bad!
Hörs sen då :)

Goodnight kiss

Details

best friends night

herregud vad man uppskattar att få ha en mys kväll med sin bästa vän när man bor 20 mil ifrån varandra. Min söndags kväll blev perfekt, Amanda fixade hår och smink på mig sen mös vi till filmen Ps i love you.
Det är dom små sakerna som gör henne till min finaste vän, hon är den jag skulle dö utan.

Jag har haft många vänner som jag trodde jag skulle ha livet ut, men Amanda är den som bevisat att hennes vänskap är äkta, det spelar ingen roll vad som händer för att för mig är hon den jag vänder mig till, och jag kommer aldrig glömma allt hon gör. Idag fick hon en liten present bara för hon ville ha den och då tänkte jag ah jag köper den för hon är hon, det var absolut inget speciellt men jag kände ah att hon ska ha den.

På tisdag ska vi ha en hel dag på stan hon och jag sen ska vi bara mysa och ro om varandra.
Sen längtar jag tills hon kommer upp till Stockholm, jag har redan planerat allt haha.

Nu ska jag försöka somna, ska upp tidigt imorgon och åka till sjukhuset tjofuckingho.


A forbsberg

Never one without the other, we made a pact


perfect sunday

perfekt dag, utan snack!
spenderade ett par timmar på marieberg, träffade mina gamla kollegor och min bästa vän.
Shoppade lite och köpte presenter till syrran och alva, sen så vart det 150 km/h hem till min stora syster för att mötas av världens finaste lilla tjej, vi har myst i soffan lekt med lera och legat och målat, sen sa jag
- nu måste jag åka
- neeej
jag skulle kunna lägga mig ner och dö för den tösen!

men nu har jag slängt i mig lite mat och ska byta om sen blir det kvalitets tid hemma hos min amanda, som jag saknat henne. Nu får vi 2 dagar ihop och jag ska verkligen njuta, hon är min bättre hälft och jag önskar vi bodde närmre varandra.

men jepp, nu måste jag byta om sen dra
!

Sjuk

sunday

så fort jag kommer hem och ska få göra så mycket och få vila upp mig då blir jag sjuk, vaknade med nästan 28 graders feber och mår inte alls bra, men som jag ser det så får jag helt enkelt bita ihop!

Nu ska jag till min bättre hälft, hon jobbar så jag ska dra en repa på gallerian och sen umgås med henne på hennes lunch, kommer krama sönder henne min fina.
Sen ska jag hem till min stora syster och ge Alva hennes presenter som jag köpt, jag där så söta ni ska få se sen.

sen blir det att umågs med mina fina systrar sen får vi se vad som kallar.
Imorgon står det sjukhus frisör och fira min syster på schemat.

skulle vilja ge er en dagens outfit men jag är sååå ful haha skyller på febern, ser helt körd ut.
men vi hörs sen PUSS

vårt rhodos

jag får ofta kommentaren - vad är det som gör din sommar på rhodos så bra?

Jag kan försöka förklara i ord men inser snabbt att ni aldrig skulle förstå utan att uppleva det, jag kör bild regn istället på dom som gjorde min sommar till den sjuka dimma som jag varje dag saknar.
Inte ok

Inte okej att se ut såhär jag ser ut som jag precis haft sju svåra år, oh lord haha

Im off

Jag sitter och väntar på tåget fy fan rent ut sagt vad dåligt jag mår trött ont i kroppen huvudet och ah you name it! Nu vill jag bara komma hem krypa ner i soffan och umgås med mina bästa föräldrar, som jag saknat dom nu när dom varit i Thailand!

Jag har köpt en liten present åt dom som tack för att jag har dom, mina bästa!

Herregud jag kommer somna snart och missa tåget fml! Ah hörs senare

Mys

Okej tack gode gud för att anna satte mig på lagret idag pga att jag mår pyton, hooden är på och sen åker mjukusbyxor och spring skor på säxy!

Hörs sen

Sick

Okej vaknade upp av att halsen värker och huvudet och det värsta öronen värker också, jag vill krypa ner och sova ett par timmar till men riktigt så fungerar det inte, jag måste försöka kunna jobba ändå.

Igår skickade Hannah från Örebros bästa hårsalong ut min bekräftelse över sms att jag har en tid på måndag, så nu är frågan blont eller brunt?
Hur kort ska jag klippa mig?

Helpmeffs,nu

Singel vs förhållande

Jag älskar att höra mina vänners historier, och ibland känner man verkligen igen sig.

Idag fick jag en fråga av en bekant, hon pratade på om hur singlar verkar så desperata och att det inte var okej att sova med någon obetydlig bara för att och så frågar hon mig
- vad tycker du, du håller med va?

Och ärligt talat så kan jag tycka att när man är singel lever man mer spontant, man lever lite dag för dag och tänker inte på som händer imorgon, och jag kan säga att i ett bra förhållande så är man rolig och man förlorar inte sig själv men när du är i ett "dåligt" förhållande så är man tråkig instängd och vilsen.

Man är olika person till person, förhållande eller singel men helt ärligt något vi alltid har gemensamt är att man har behov, och det behöver inte alltid betyda att dra hem någon random och ligga, verkligen inte!

Jag saknar ingenting från mina tidigare förhållanden dels för att dom var dåliga men mest för att jag är mer mig själv ensam, men en sak jag måste få ibland är närhet, känna att någon håller om en när man somnat och pussar en i nacken när man ska gå upp, det bara är så och jag skäms inte för att säga det men vill jag sova med någon jag känner men inte känner något för eller om man gör det, om det bara är för att skeda en natt eller ligga då gör jag det och jag skäms inte för att säga att jag ibland dragit innan han vaknat eller bett honom gå för vi inte kan gå ut ihop, ja är jag en desperat singel då? Fine

Hellre det än ett förhållande som till slut är så dåligt att sex är som en sömn tablett och det enda action man får är när man bråkar eller blir inslängd i ett bord och det haglar hot

Jag vet exakt vad jag vill ha, hur min framtid ska se ut och jag älskar att känna att man är två och inte en MEN jag vet inte när jag kommer känna att jag vill ha det igen.
Nu känner jag mest att jag vill ha det som jag har nu, jag älskar min sambo våran lägenhet, mitt jobb och kollegor och mina vänner och jag älskar onsdagar! Och jag älskar att kunna sova ihop med någon när jag behöver det utan att det blir en grej utav det och utan att man behöver känna något.

Om det jag känner gör mig till en desperat singel så fine, då är jag det men en sak ska ni veta jag har aldrig mått bättre som den jag är idag!

Life

Jag ligger och tänker på hur bra det här året har börjat, även fast jag fått gå igenom så otroligt jävla mycket jobbigt så nu helt plötsligt så inser jag hur mycket bra som hänt!

Jag inser att det här året ska bli så jävla minnesvärt, jag ska njuta och vara oansvarig och onödig, jag ska göra saker jag varken vill eller vågar och jag ska göra saker fast jag vet att jag kommer ångra det och jag ska inte falla för lögner.

Det pirrar i hela mig, jag är som ny kär men frågan är kan man vara kär i sig själv sina vänner sin familj sitt jobb sin vardag ah kan man vara kär i sitt liv? För i så fall är jag det, och det var länge sen jag kände den här starka känslan, lycklig!

Jag har många att tacka för den jag är i dag och hur mycket jag än tackar så räcker det inte för jag skulle inte stå här idag utan dom.

Dagens

Vet inte när jag kände mig såhär fri senast?

Wake up call

Vakna?
Jag vaknade precis och ligger och gäspar och hostar, min hals börjar vika sig och neeej jag har inte tid att bli sjuk!

Idag jobbar jag 11-19:15 och efter att varit ifrån Nina en dag på jobbet så har vi hur mycket som helst att snacka om haha, Gud jag älskar stämningen på jobbet mellan kunderna och oss inpersonalen we fucking rock!

Ikväll blir det nog jävligt lugnt, ska boka tågbiljett och packa, lördag efter jobbet drar jag ju till Örebro och jag längtar ihjäl mig!

Jag har så mycket planerat för den korta tiden jag är där, fira min stora syster, träffa mina saknade vänner Amanda och Linda, mysa med Alva, överaskning till syrran, myskväll med mina systrar, sjukhuset, frisören, umgås med mina föräldrar, ah men mysigt ska det bli längtar hem lite :)


Men först är det två jobb dagar kvar och det är bara att köra!

Big deal

Säger bara en enda sak om igår, mina vänner är bäst!!

Först vart det middag och drinkar på fridays sen så drog vi oss till collage där vi firade Ylva ännu mer, champagnen flödade bokstavligen och varje gång jag dricker det gnäller jag dagen efter om att
- aldrig mer champagne jag krossar alla gränser av den där skiten!

Men ändå så fylldes glasen och jag tänkte "för Ylva"
Vi dansade hela kvällen varva mellan baren uteplatsen dansgolvet baren toaletten och dansgolvet!

Fick en timmes sömn inatt och när jag traskade till jobbet med gårdagens smink kände jag mig inte på topp haha men det var en lyckad onsdag, älskade onsdagar!

Idag jobbade jag 10-19:15 och levde på redbull och mina bästa kollegor!

Sen nötte jag upp Paulina och Vendela för att käka på bolero och nu myser vi till säsong sju av vänner, jag somnar nog snart haha!

Imorgon blir det jobb 11-19:15 :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_189782676.jpg" class="image">

På väg hem

Hann med en mysig lunch och en runda på stan med Patrick också, så nu är jag på väg hem och ska väl ta det lugnt ett tag innan jag gör mig i ordning för middagen med tjejerna!

Fick med mig lite från stan idag också, nu är det shopping stop för mig ;)

Visar sen

Dagens

Ps ny jacka från hm, fucking perfect

We love it

God morgon!!
Jag är skit trött, ont i huvudet och allmänt seg i kroppen!
Ska hoppa in i duschen nu sen har jag lite ärenden jag ska uträtta på stan, sen ikväll blir det födelsedags middag ihop med tjejerna för att fira min Lill tös Ylva! Sen tror jag vi ska dansa ett par timmar på collage innan vi drar oss hem, får inte hamna på white ikväll haha!

Men nu mina fina, dusch hårinpackning skrubb och bus ;)

Mys kväll

Alla hjärtans dag vart inte så dålig som jag trodde, efter jobbet så åkte jag och Kim iväg köpte sushi och åkte hem till Simon och andré och drack vin käkade sushi och mös ihop med dom Kristoffer och Malin, mycket lyckad kväll!

Imorgon blir det en repa på stan sen middag för fina Ylva och sen en lätt LÄTT utgång, så nu ska jag krypa ner i sängen och sova :)

Tack godingar för ikväll!

Dagens

Off to work 12-19:15

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_189340603.jpg" class="image">

Valentine

Åh kärleks dagen idag, jag tycker det är en väldigt onödig dag för kärlek ska man visa varje dag inte bara idag men tragiskt nog så kan jag inte låta bli att tänka på att jag inte haft en enda minnesvärd alla hjärtans dag någonsin? Inte ens en

En gång satt jag i en ishall och frös och kollade på min dåvarande kille visste dock inte att hans andra flickvän satt på andra sidan och också kollade haha mina kärleks relationer har aldrig funkat ;)

Idag vill jag ge all kärlek jag kan ge till mina vänner och min familj tack vare er så behöver jag inte minnas årets alla hjärtans dag för jag kommer minna varje dag från och med nu!

PUSS KÄRLEK

Uttråkad

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_189208006.jpg" class="image">

Check

Det är en sak som jag bara inte kan förstå eller sluta tycka är så jävla roligt och charmigt på nåt sätt.
Det är när man efter ett tag går och blir singel så dyker det upp människor lite var som helst, folk hör av sig, berättar vad dom tycker och ger skamliga förslag och telefonen klingar som aldrig förr, varför?

Varför törs folk bara göra det när man är singel? Fine det handlar väl om respekt och att det känns långt borta om personen är upptagen, men det har sin charm att få höra vissa saker men samtidigt irriterande att veta vad som kunde ha hänt vid olika tillfällen om jag varit smartare.

Jag är en förhållande tjej innerst inne, men just nu finns inte den tjejen tillgänglig utan nu njuter jag av att få vara oansvarig oseriös och allmänt flirtig, det handlar absolut inte om att ligga runt för sån är jag inte heller men nu handlar det om att göra vad jag känner för just nu, och jag älskar det.

Jag tar igen saker jag missat och jag fyller mitt liv med sjuka galna roliga kärleksfulla tomma meningslösa och helt otroliga minnen, och jag börjar hitta hem.

Det finns en person som har mitt intresse, och att ha den personen så nära men ändå långt ifrån känns bra just nu och tiden får visa vad som är meningen och vart vi hamnar men tills dess njuter jag av vara bara jag och jag gör det ihop med otroliga människor!

VS

I sommar är det vi som bor ihop, jag har aldrig känt sån kärlek förut nu blir jag ägare av två Victoria Secrets Bikinis :)

Vilken gillar ni mest??
Let me know

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_189189450.jpg" class="image">

Pw

Jag och Vendela startade dagen med en skön promenad, sol glasögonen åkte på eftersom det är jätte fint väder här i Stockholm :)

Nu har vi precis lagat lite pasta och senare ska vi möta upp Amelie för fika och möte, underbara tjejer!

Monday

God morgon :)
Idag är jag ledig vilket känns otroligt skönt, skulle vara ledig tisdag och onsdag också men min chef räddade mig och jag ska jobba imorgon :)
Vill jobba så mycket jag kan, länge den jag trivdes så jävla bra på ett jobb :)

Idag ska jag vara ta det lugnt, ska ut på en power walk nu i solen, sen ska jag ha möte med två nära vänner i eftermiddag och planera.

Perfekt måndag :)

veckans outfits

image description
onsdags

image description
torsdags

image description
fredags

image description
lördags

image description
söndags

finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser

så sjuk text som träffade mig rätt i hjärtat på alla sätt

stressad tjej

Sitter här med datorn i knät och skriver en massa inför ett möte som skulle äga rum idag men som blivit fram flyttat till imorgon som det ser ut nu. Jag är så laddad att jag bara skriver och skriver även om det inte är särskit viktiga saker så är det ideér som jag måste dela med dom andra.

Idag jobbade jag till 17, sen åkte jag hem lagade mat och ah har suttit och skrivit och bubblat ideér, sen kom Vendela hem och bubblandet blev ännu värre ;)

Ska försöka strukturera upp mitt skrivande lite nu så det går att förstå.
Sen väntar ett par lediga dagar för som jag ska njuta av, jag ska ta långa power walks, planera och ha möten, fira min fina lilla ylva som fyller imorgon, sen ska jag tvätta och förbereda mig för att åka bort ett par dagar på lördag till onsdag.

Men ah som sagt nu måste jag städa upp i mitt skrivande.
Men ville bara kika in hos er :)

things to do

Dagens

Eh fy fan vad söndags inspirationen sög! Dags för jobb :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_188967177.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_188967177.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_188967200.jpg" class="image">

Zombie bride

Jag kommer liksom inte ur sängen haha, jag drar mig för att dra på mig kläder och sen en jacka och bege mig ut i kylan!

Måste försöka komma ihåg hur mycket man fryser nu när man gnäller i sommar om att det är för varmt! Ska skriva kom ihåg lapp till mig själv

Good life

Idag är det jobb 11-17:15, sen är det ett väldigt spännande möte ihop med två vänner som väntar, planering och en massa massa prat! Detta kommer bli riktigt jävla bra alltså :)

Låg och tänkte i natt och skrev ner punkter och idéer inför kvällens möte så jag kunde inte somna.

Det blir nog så när man har ens hjärta på olika platser och man vill få ut så mycket som möjligt av sitt liv och sin situation.

Jag kommer berätta allt för er inom dom närmsta veckorna men först väntas planerings möten samarbets möten samt ett annat möte som kommer bli roligast, undrar vart vi ska hålla det, vapiano kanske?

Aja Gud nu spinner mitt huvud iväg!
Måste göra mig klar för jobbet hörs snart! PUSS

R

Snart ses vi igen, snart är vi hemma!

A Forsberg

Idag bröt jag ihop, jag bröt ihop som aldrig förr och känslor av panik och rädsla blandade sig. Jag grät som ett barn som tappat bort sina föräldrar, jag grät så mycket att jag inte fick luft.

Jag började tänka på två minnen först började jag tänka på en morgon i september 2010, en nära vän till mig hade sovit kvar hos mig och vi skulle upp till jobbet. Vi satt i mitt fönster i vindsvåningen med varsin cigg och pratade om hur sjukt lika vi är som personer, om våran torra humor, killsmak och hur vi ser på saker och ting. Den dagen så trodde jag aldrig att vi skulle skiljas, jag hade funnit en bättre version av mig själv, en bästa vän och en del av mig själv!

När jag tänkte på det minnet så grät jag ännu mer, för samtidigt så fick jag upp minnet om när vi faktiskt sa hej då, när min bästa vän och jag skulle säga hej då pga att jag tog det dumma beslutet att flytta till Sthlm (första gången) vi stod utanför marieberg galleria och båda bet ihop för att inte gråta, vi hade gråtit hela kvällen och natten men nu fick vi bita ihop, min bästa vän började gråta och jag kunde inte titta på henne, när jag vände mig om för att hoppa in i bilen exploderade jag och grät mig till sömns en timme senare!

Jag började tänka på henne och hur hon alltid finns där, hur hennes ord får min röriga värld att verka normal, att hon kan torka mina tårar trots ett avstånd på 20 mil, att jag alltid kan räkna med henne, att hon står bakom mig vid varje fall och hur hon aldrig dömer mig.

Aldrig att hon skulle se ner på mig, döma mig eller vända mig ryggen! Hon är den jag berättar allt om, just för att hon aldrig inte ens en enda sekund skulle döma mig!

Hon är den människan som står bredvid mig när det går bra och bakom mig när det går dåligt för att ta emot mig, det är hon som säger sanningen för även om det svider så är det den jag behöver höra, det är när jag ser henne som stenen i mitt hjärta försvinner, och när hennes röst hörs i telefonen så automatiskt börjar jag att le.

Hon har med ärlighet kärlek ödmjukhet värme charm och attityd vunnit en del av mitt hjärta och jag kommer aldrig, aldrig kunna tacka dig tillräckligt för allt du gjort och gör för mig!
Utan dig hade jag för länge sen varit förlorad, utan dig hade jag gett upp.

Jag behöver dig, du är så mycket mer för mig än en vän. Du är min energi och min glädje och utan dig ger jag upp allt jag tror på!

Amanda forsberg, vad vore jag utan dig? Jag älskar dig


.

Jag vet inte vad jag ska säga, blir bara missförstådd och det blir konstigt!

Jag är vilsen på en enda minut förändrades allt och jag insåg precis att jag måste hitta rätt plats för nu är allt fel och upp och ner.. Och jag känner mig inte hemma :(

Stop

- utan dig har jag ingenting kvar, glöm aldrig det

Jag vill aldrig mer höra dom orden, för skillnaden är att utan dig har jag fått tillbaka allting och det är viktigare!

Bortskämda tjejer

Det är lyx att ha ett sånt mysigt jobb att komma till om dagarna, att chefen skämmer bort oss med massa gott på helgerna och att man varje dag får en fin komplimang av kunderna, herregud vad bra lördag sen fick jag snabb besök utav min Kim idag också livet är rätt bra :)

Dagens

Idag blir det jobb jobb jobb ihop med dom bästa kollegorna, och ikväll blir det mys :)

Byxor pieces
Top zara
Kofta vero moda

Tröttis

Jag är så extremt jävla trött idag, klockan har runt 6 gånger och jag trycker bara bort den för att återgå till min dröm om thailand, jag vill ha värme.

Men nee det är bara för mig att göra mig i ordning och dra iväg till jobbet :)
Den här helgen blir det bara mys för min del, perfekt!

Lunch break

Sitter på lunchen nu på jobbet och lyssnar på musik och dricker mängder av vatten. Känner att jag måste piggna till är så himla trött, och jag vill inte dricka den där iskalla colan i kylen utan håller mig till vattnet :)

Ikväll blir det lugna gatan för mig, jobbar imorgon också så ska hem och fixa i ordning lite och sen ta en dusch och köra hår inpackning och avsluta med lite brun utan sol eftersom man är blekare än någonsin nu, sjukt!

Hur ser eran fredag ut?

Dagens dresscode

Jeans vila
Top zara
Kavaj zara

Mango news

Snodde med mig mangos nys katalog igår från Nina ;)
Jag vill köpa hela vår kollektionen, in love! Ska göra i ordning mig och sen dricka en kopp te.

Ni har väl inte missat att kate Moss är. Mangos nya ansikte utåt?

Sen blir det jobb denna fredag för mig :)

Emma

Wake up

Har ni vaknat än?
Jag har drömt så jävla sjuka drömmar senaste tiden, jag drömmer om personer jag inte borde ha i huvudet egentligen, inte så mycket att jag drömmer om dom i alla fall!

Men nu ligger jag här vaken, kan inte somna om. Klockan ringer om en timme så jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen redan nu :)

Funderar kring hur jag ska göra med allt, jag vill så himla mycket att jag orkar fan inte med mig själv!
På söndag så blir det ett möte som kanske ger lite mer klarhet :)

Film och godis

Nu drar ja o Vendela och hyr film och kör mys kväll :) ska hyra säsong 6 av one tree hill

Page 87

Jag visste att jag aldrig skulle pratat med dig, jag visste att du var svag men inte såhär svag!

Dagens

Nu drar jag till jobbet, Jobbar 13-19:15! Hörs under dagen mina fina

Tooo much

För mycket vin på nästan tom mage var inte så jävla classy! Fan igår var en riktig skum kväll men, som började jävligt bra ihop med Vendela Amelie och Robin :)

Idag jobbar jag och ångrar att jag gick ut igår, idag ska jag dricka så mycket cola light att jag kräkts! Fan det och äppeljuice är det bästa för mig såhär dagen efter :)

Hörs sen ;)

Dresscode

Ikväll är det jag och mina tre goda vänner Vendela Amelie och vin :)

Dö dag

Ligger och gäspar i sängen efter en jävligt skön det enda jag gjort idag är att tagit en Promenad och svängt förbi systembolaget men nu ska jag dra igång och göra mig i ordning för en utgång ikväll!

Visar er outfiten sen om jag törs ha den jag tänkt,(ingen bh)
Men ni får se sen, puss

Its true

Jag har vuxit upp på bästa sätt med mina underbara föräldrar och syskon som alltid stått bakom mig pushat mig och som alltid kommer vara nummer ett för mig. Vänner? Jag har idag 23 år gammal hittat mina själsfränder, vissa som jag känt i ett par år och nya vänner som jag letat efter, och det var meningen att vi skulle mötas.

Jag är jordens lyckligaste tjej, jag har allt jag vill ha, och det var länge sen jag kände mig såhär nöjd med livet!
Ikväll firar vi

Brownie

Äh fan nu kör jag brunt, efter en jävla photoshop tur igår så testade jag och sen åkte färgen i och ah, ah jag vet inte än

Friendship

Underbara vänner är jag verkligen bortskämd med. Igår efter att jag och vendela varit på Södertörns högskola så åkte jag till Östermalm, mötte upp Patrick och sen gick vi till muffin bakery och fikade ihop med Robin, Linn jobbade så det blev mini Reunion :P

Sen när Linn stängde så drog vi och käkade och sen mötte Andreas och Vendela upp oss för bio, en gång i Phuket! Fan då den var så jävla bra och jag vill ännu mer till Thailand nu.

Nu ligger jag här och väntar på Vendela som sprungit iväg på viktigt möte, jag hoppas jag vet hur det kommer gå för det här vore perfekt för henne!!

Nu ska jag titta klart på alla inrednings sidor som jag har sparat, få inspiration till våran make over som är på gång, längtar tills allt är klart då blir det fan fest :)

Eko

Jag är lite tom på inspiration för tillfället, det enda jag drömmer om och längtar efter är Thailand. En resa ihop med tjejerna! Jag behöver det här

Love

Ja men en sak som gör det lätt att vara singel är att jag finner nya saker att bli kär i varje dag, min nya kärlek kommer från Tiamo och kom in på Scorett idag! Ah inget annat än kärlek är det

599:-

Lunch

Mina matvanor från mitt liv i Örebro sommaren 2010 börjar komma tillbaka haha, cigg vatten och naturdiet ;)

Ikväll ska jag laga mys middag till min sambo för hon fick ett spännande besked idag som jag tycker vi ska fira :))

Black on black

Fryser ihjäl på jobbet nu förtiden det är minusgrader, då kan jag glömma att tänka tunna söta blusar utan långärmad och kofta ;) äh de får gå med ett par hallon rosa läppar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_188056043.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645390/images/2012/pic_188056087.jpg" class="image">

Work

Fick ett sms om att vi behövde personal idag på jobbet och jag vill inte vara ledig så yees var min första tanke, hoppa in i duschen hårinpackning skrubb och allt :)

Så nu ska jag fixa mig, myser runt i mjukuskläder. Äta en grym frukost och sen gå till jobbet :) jobbar 12-19:15!

Cp

Haha vi trotsade snökaoset och kylan och begav oss till 7/11 och köpte.... Glass? Ja störda!

Nu myser vi till one tree Hill :)

Sunday head

God morgon :)
Ligger och funderar på varför jag är så jävla trött, igår vaknade jag rätt sent sen somnade jag om runt tre och vaknade efter fem sen visserligen så låg jag upp till 4 inatt och pratade med C som hade vaknat i ett varmt Thailand (bitterfitta) men vaknade nu och är fortfarande död?

Ska äta frukost nu, massa hallon och sen en klick yoghurt. Tanken är att dra till gymmet idag men fan mår fortfarande Inge bra, men ett lugnt konditions pass måste jag få in idag!

Hur ser eran söndag ut?

Kvalitetskväll

Ikväll skippar vi alkoholen och myser med massa onyttigt framför en film, och imorgon är det gymmet som gäller :)

Strangers

Om jag hade vetat hur det skulle se ut, hur jag skulle må, om jag hade fått reda på att jag skulle leva en enda stor lögn under ett och ett halvt år så hade jag aldrig fortsatt med dig.

Jag hade låtit dig sova över första natten när du överraskade mig på jobbet dels för att slippa sova ensam och dels för sex. Sen hade jag sett dig åka iväg i din bil och när du är tillräckligt långt borta skulle jag slängt rosorna du köpte och jag skulle brutit av allt mellan oss!

Om jag visste allt det här så hade jag aldrig valt dig.
Jag sitter idag med en rubbad tanke, att jag idag veckor efter uppbrottet med dig har kontakt med en människa som jag borde ha valt efter den vecka på Rhodos, men Rhodos gör att jag väljer fel!

Jag valde fel den här sommaren också, jag valde att ljuga om en människa som gjorde mig lycklig dels för en natt men också flera gånger till.
Jag är trött på kombinationen dig och Rhodos, dig och lögner att jag nästan spyr.

Från och med nu gör jag egna val och aldrig mer kommer du få ljuga dig ur nåt, för att för mig är du död!

Lörd ag

Solen skiner och jag är ledig, men ligger med världens huvudvärk och är helt slut.

Ikväll då, vad händer? Slår vi klackarna i taket eller blir det mys kväll? Jag är för död för att ens tänka!

Hörs sen när jag mår bättre

Perfect

Underbar kväll, vi drack vin åt mat och pratade om allt mellan himmel och jord. Anna han fixat massa räkor med bröd och aoli till förrätt och sen hemma gjord pizza med mozzarella Parma ruccola och pinjenötter, hon är så otrolig i köket!

Jag fick en jätte fin present ikväll också som passade perfekt i färg och min smak!

Jag missade ett samtal under kvällen dock, ett från Thailand! Även om det hade blivit ett fylle samtal och då inte ifrån min sida, så var det otroligt tråkigt att jag missade det :(

Nu kryper jag ner i sängen med världens huvudvärk!

Tack Anna Sari och Chrille för en underbar fredag!

Middag

På väg ut till sköndal nu för mysig hemma middag, ska bli spännande och se vad anna hittat på den här gången, är vrål hungrig ;)

Sen blir det mys kväll och imorgon blir det gymmet direkt när jag vaknar och sen träffa en saknad vän :)

På tal om en vän, fick fin besök idag på jobbet av Patrick så kanske blir en sväng förbi moda för ett par drinkar :)

Dagens

Sleeeeten chey, enjoy

F day

God morgon
Jag ligger här och små myser och vill inte gå upp, men ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig i ordning för jobbet som kallar idag 13-19:15 sen ska jag bli upp plockad av fina anna och hennes mamma så blir det tjejmiddag hos Anna som hon fixat så fint.

Perfekt fredag och perfekt start på min lilla ledighet :) i helgen blir det träning deluxe, booty express pass och gym fan vad kuuuuuuul nu kör vi ;)

Hörs sen, ska försöka göra en dagens dresscode till er!

Livrädd

Jag tänkte på allt jag gått igenom, allt jag förlorat men mest på allt jag funnit. Jag har något jag inte kan leva utan en slags kärlek som är som luft för mig och utan luft så dör jag!

Min kärlek är tre olika vänskapsband som jag funnit vid olika tidpunkter i mitt liv, olika tidpunkter men av samma anledning.

Dom är så otroligt olika men samtidigt så lika, dom har i mina ögon en sak gemensamt
- dom har räddat mig!

Dom har räddat mig så många gånger, dom har suttit och hållit om mig när jag gråtit, dom har ruskat om mig när jag nästan försvunnit in i mig själv, dom har stöttat mig genom den svåraste och mest manipulerade perioden av mitt liv och dom har hjälpt mig att resa mig upp.

Det är dom som jag vänder mig till när det är något jag behöver, någon att prata med, det är till dom som jag ber om råd och det är hos dom jag faller ihop. För det spelar ingen roll hur hårt jag faller eller hur dumma val jag gjort så får dom mig alltid att resa mig upp och se det ur andra ögon!

Dom är mitt skydd och jag måste vara deras, men det jobbigaste med dom är att dom behöver inget skydd för dom slår sig aldrig, det är så det verkar? Men när jag ser att dom far illa vid och att det handlar om en smärta som jag inte kan ta bort, en smärta som jag inte kan skydda dom ifrån så får jag panik!

När en av mina närmaste, mitt skydd och min vän far illa vid och jag står här hjälplös dum och korkad, va fan ska jag göra? Jag skriker gråter och sen inget jag är tom, jag är livrädd!!
Livrädd att du är förlorad, utan våran kontroll, att det spelar ingen roll vad vi säger längre för du har bestämt dig! Ett val som i mina ögon har förändrats för två månader sen stötta jag dig i detta, valet idag får mig att inse att stötta dig det gör jag alltid men jag kan inte stötta det här, du betyder för mycket för mig!

Jag älskar er alla tre, ni är mina absolut bästa vänner och jag kommer aldrig kunna tacka er för allt ni gjort, och gör för mig idag! Jag hoppas ni förstår vad ni betyder för mig, ni är mer än en vänskap för mig ni är mer än det!

Det är dags för er att våga falla bakåt, för jag står där!

Dinner

Jag kan om jag vill, drog ihop lite käk till mig och min sambo nu. Så nu ska jag kika flygbiljetter och sen blir det en tidig kväll, upp och jobba imorgon igen!

Kul föresten att ni blivit så många som läser lämna kommentarer så jag vet vilka ni är :)

In love

Nyheter från Scorett, jag ska ha ett par så är det bara dom flyttar in i min garderob :)

999:-

Morning after

God mooooorgon!!
Idag är en bra dag, jag känner det på mig! Jag ska strax åka iväg till mitt underbara jobb men önskar lite att jag istället var på Arlanda just nu och sa hej då till en person som ska till Thailand! Men nu är jag här :)

Idag kör jag 13-19:15 sen får jag se vad som händer, är sugen på att dra och träna men man ska ju undvika det dagen efter samt att mitt gymkort är klart lördag men borde funka nu med? Ah vi får se annars blir det väl mys kväll med Vendela!

Men som sagt nu är det jobbet som kallar, och med eftersmak från igår tog jag bara första bästa plagg som låg i garderoben så att... Ah men det blev bra trots noll inspo.

W after

Spontant är bäst och ikväll drack vi oss fulla på fish shots och dansade som tokar, avslutet på kvällen på white var bra väldigt bra och jag är glad över det samtalet jag hade, även om det var lite försent men nu är det gjort och jag är glad att du förstått hur mycket du förtjänar :)

Nu blir det sängen för imorgon ska jag upp och jobba :) sen då?

W

Oh fuck jag spenderar kvällen på white room ihop med Vendela och Amelie, jag kan bara inte tacka nej till en ute kväll med dom :)

Imorgon får vi ta imorgon, nu kör vi

Onsdag

Var iväg på John chris för en fika med Malin sen åkte vi iväg och handlade massa mat och nyttigheter så nu kör vi nyttigt och fräscht!
Dock lockar en utgång ikväll, det känns som vi ska ut bara och köra!

Men jag vill inte dricka, fan hur gör vi?

Funderar på om jag ska hinna träna imorgon innan jobbet, för nu kanske det blir beach 2012 lite snabbare då en Thailands resa lockar otroligt mycket, och personer som är där :)

Så utgång ikväll och inte träna imorgon, eller träna imorgon och va nyttig ikväll? ;) jag tränar imorgon istället :)

På väg upp på stan

Nu drar jag och fikar med fina Malin sen ska vi åka iväg och handla och jag ska handla massa nyttigt, måste hålla i mitt nya liv nu :)

Här ser ni min nya kappa grå glittrig oversize jag är helt kär, den är från zara.

I dont know why i do this but i do

Jag vet inte vem det är som skriver anonyma kommentarer till mig och skriver saker som ni inte har med att göra, det känns irriterande att få en klump i magen varje gång jag fått en ny kommentar!

Men idag så fick jag en kommentar som gjorde att jag läste en tjejs blogg, som jag inte läst på hur länge som helst dels för att jag inte fick och dels för att när jag väl fick brydde jag mig inte längre. Men idag fick jag en anonym kommentar om den här tjejen och jag fick en klump i magen och hamnade till slut på hennes blogg och jag vet inte hur jag ska säga det här för jag känner inte henne och jag vill inte att det ska låta konstigt men jag vart så jävla stolt över henne, att hon förhoppningsvis insett och förstår vad hon är värd och hur mycket bra hon kan få!! Jag kände allt så starkt för jag vet lite vad hon känner eller jag kan förstå hur hon känner och vad hon fått gå igenom och även om jag inte känner henne eller ens pratat med henne så vill inte jag att någon ska gå igenom det helvetet jag gjort, mina sår är djupare än någon av er tror, jag bär på saker om en människa som ingen skulle tro på så jag kan bara hålla tummarna och be att hon och ni andra slipper gå igenom nåt sånt här!

Ta hand om dig själv!

I like the pain

Och för er som undrar, jaa jag har träningsvärk sen igår ;)
Magen låren och rumpan är värst, och fan vad skönt det känns ;)

Brainstorma

Sitter på espresso house och har lunch och möte ihop med Vendela, vi har ett projekt på gång så vi bestämde oss för att brainstorma på ett café istället!

Min grymma vän får idéer att växa och våra munnar pratar i ett och så avbryter hos skrattandet med att skriva på tamil? Va fan är det? Haha

Sen ska jag iväg och Vendela ska på kurs, en tråkig dag behöver inte alltid vara så tråkig med rätt drömmar och med rätt person :)

..

Jag har vaknat till liv nu :)
Idag blir det kanske några timmars jobb som det ser ut nu, annars blir det rätt lugnt. Antingen en power walk eller en runda på gymmet, törs inte träna för mycket nu när läkaren sagt sitt.

Sen tänkte jag möta upp Malin en sväng för en liten fika, och prata var ett tag sen!

Annars då, rätt lugn och tråkig dag!

Dagens tips

Perfekt när du är sugen på något sött efter träningen eller på kvällen. Jag åt en som mellanmål igår efter träningen!

RSS 2.0