Fyllesvin

En kompis till mig berättade om en händelse som hade hänt henne i helgen, hur en människa som en gång var ens enda kärlek nu är en av slisken som hänger över dig på uteställena.

Hon stod först i baren och riktigt kände hur någon iaktog henne, efter att sökt igenom hela lokalen efter två ögon som stirrade in i henne så fastnade hennes blick inte på något annat än hennes tjejkompisar som stod brevid och skrattade och drack drinkar. Hur mycket hon än tittade så hitta hon ingen som mötte hennes blick.

Efter någon timma står hon ute och röker då en bekant röst sliskigt och osammanhängande säger nåt i stil med.
- Varför känns det som du undvikit mig ikväll?
( lät mer som vafö känns (hick) de so du undvik mig ikväll)

där stod han, killen som hon inte sett sen den kvällen hon grät i hans famn och tvingade sig själv att gå. Den kvällen hon fick intala både honom och henne att dom två faktiskt inte var bra för varandra.
Han, killen som en gång var hennes liv mening och andledning han stod nu framför henne, efter 4 ensamma tomma månader.

Killen som hon en gång längtat efter var nu en av dom sliska killarna som stod lutandes över henne och försökte flörta men hade aldeles för mycket alkohol i kroppen för att ens vara nära på att lyckas.
Som ni själva förstår så började han prata om hur mycket han saknade henne hur fin hon var ikväll och att dom faktiskt är bra för varandra.

Medans han pratade på om dom och deras förflutna kom hon på sig känna sig som ett billigt uppraggat fylle ragg. Dom som inte kände dom trodde garanterat att dom aldrig mötts förut och skulle spendera en natt ihop för att aldrig mer ses igen, han var den killen. fylleragget!!!!

killen som hon en gång älskade och ville ha ett liv med, var nu hennes fylleragg, vad fan gick fel? vart slutade han vara mannen i hennes liv till killen som hon hoppas försvunnit ur hennes säng innan hon själv vaknat?

Är man inte mer för varandra egentligen, är vi alla bara varandras nästa fylleragg?
Jag kan inte låta bli att tänka på min kompis som såg allt hon velat ha förvandlas till allt hon vill ha.. för en natt. på en enda minut.

Är vi inte mer säkra på våra känslor? är vi för unga för att veta vad vi egentligen vill och med vem? äkta kärlek, kan det egentligen bara vara ett fina ord för fyllesex?



Kommentarer
Tim

Inte ofta jag är inne på din blogg, men jävlar vad intressant du skriver! Fortsätt så!

2011-09-13 @ 23:31:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0