love

idag var det sista gangen for den har sasongen som jag och kim var pa casinot och costas poolparty, jag har varit dar varje onsdag hela sommaren, druckit flera flaskor med rose, lekt lekar, myst i solen och njutit av livet. Idag var sista gangen for varan del, det borjar narma sig.

herregud vilka blandade kanslor jag har i kroppen, jag vet inte vart jag ska ta vagen eller hur jag ska bete mig. Jag vill verkligen hem nu, jag maste hem ocksa for den delen. Jag maste till sjukhuset da hela min kropp sagt ifran.

Jag vill och maste hem, men hur ska jag kunna lamna alla har nere?
hur ska jag kunna lamna matias, som jag akte hit med?
Nar det galler den saken att lamna min basta van, sambo och pojkvan kvar har nere sa finns det mycket jag kan saga. Jag hatar det kan jag borja med att saga, men det kanske inte finns sa jatte mycket att gora, det ar en sak mellan han och mig och mig sjalv och mig och han och han.

jag kommer njuta av mina sista dagar har nere och gora det basta jag kan.
sen kommer jag hem och ska ta hand om mig sjalv, jag ska njuta av att inte gora nagot speciellt, jag ska traffa familj och vanner och njuta av uteserveringarnas sista veckor.
sen hander det grejer, och om allt gar som jag vill blir det nya aventyr!

alskar er



Kommentarer
Ser upp till dig snygga kvinna!

Hoppas allt löser sig till de bästa de förtjänar du,

Älskar att följa din blogg den e toppen, lite få inlägg kanske men när du väl skriver e man helt inne i dina historier om ditt liv :-)

Jag såg en bild på dig från Rhodos där du hade en så snygg blommig bikini tänkte bara fråga var du har köpt den? Älskar din stil hade bäst Emma krams

2011-08-03 @ 22:41:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0